Παναθηναϊκός : Πρώτο «ναι» της κυβέρνησης για Λεωφόρο

Παναθηναϊκός : Πρώτο «ναι» της κυβέρνησης για Λεωφόρο

Η κυβέρνηση φέρεται να είναι θετική για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας της Λεωφόρου, προκειμένου να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην ιστορική του έδρα.

Η προσπάθεια επιστροφής του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο από τον Γιάννη Αλαφούζο τη σεζόν 2021-22 φαίνεται πως προχωράει, καθώς η κυβέρνηση φέρεται να είπε το πρώτο «ναι» στο τριφύλλι.

Στόχος του μεγαλομετόχου της πράσινης ΠΑΕ είναι να επιστρέψει το τριφύλλι στην ιστορική του έδρα, μέχρι να ολοκληρωθεί το γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό, είτε ως μόνιμη λύση αν υπάρξουν σημαντικές βελτιωτικές αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλαφούζος έχει ζητήσει τα έξοδα προκειμένου το γήπεδο να πληροί της προϋποθέσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα και εν συνεχεία για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι επαφές με την κυβέρνηση για άδεια λειτουργίας είναι σε καλό δρόμο.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε επαφές με κυβερνητικά στελέχη για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας και μάλιστα η ανταπόκριση ήταν θετική. Η Λεωφόρος μπορεί να λειτουργήσει και πάλι με νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Περιβάλλοντος που θα πρέπει να περάσει από τη Βουλή και όπως όλα δείχνουν το υπουργείο είναι θετικό στο να νομοθετήσει για την ιστορική έδρα του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ