Άρης : Άδεια στον Σούντγκρεν να βρει ομάδα – Στην αποστολή ο νεαρός Ράντος

Άρης : Άδεια στον Σούντγκρεν να βρει ομάδα – Στην αποστολή ο νεαρός Ράντος

Δεν υπολογίζεται από τον Μίκαελ Ένινγκ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και η ΠΑΕ Άρης έδωσε άδεια στον Σουηδό μπακ να βρει ομάδα. Δοκιμάζεται ο νεαρός γκολκίπερ, Γιάννης Ράντος, στα 3-5 Πηγάδια ο Τζέγκο.

Τίτλοι τέλους για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στον Άρη.

Ο Σουηδός μπακ δεν υπολογίζεται από τον Μίκαελ Ένινγκ και γι’ αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ Άρης του έδωσε ειδική άδεια για να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Συνεπώς, ο Σούντγκρεν δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Ένινγκ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει έναν νέο τερματοφύλακα στα 3-5 Πηγάδια. Ο λόγος για τον νεαρό Γιάννη Ράντο, ο οποίος είναι 20 χρόνων και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με την Καρίτσα. Επίσης, είναι γιος του προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη, Αλέκου Ράντου, ο οποίος κατείχε για πολλά χρόνια το ίδιο πόστο και στον Ολυμπιακό.

Τέλος, ο Αυστραλός μέσος, Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος έχει κλείσει ήδη στον Άρη, δεν βλέπει την ώρα να ενσωματωθεί με την ομάδα. Αν και ακόμα δεν έχει υπογράψει λόγω κάποιων διαδικασιών που εκκρεμούν, ο Τζέγκο ζήτησε ο ίδιος να μεταβεί μαζί με την ομάδα στα 3-5 Πηγάδια για να μην χάσει άλλο χρόνο. Θέλει να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να μπει στο κλίμα της ομάδας όσο γρηγορότερα γίνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ