Ένινγκ : «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Ένινγκ : «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο φιλικό με την Σάλκε ο Γερμανός τεχνικός του Άρη.

Ο Μίχαελ Ένινγκ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό παιχνίδι με τη Σάλκε στην Αυστρία.

Ο Γερμανός τεχνικός στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το φιλικό: «Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Δεν μ’ ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τακτικό κομμάτι, αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε».

Για τον Σάκιτς στα χαφ: «Δεν θέλω να μιλήσω για θέσεις και παίκτες, η πρόθεση μου ήταν να διαθέτω ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να παίξουν σε αρκετές θέσεις. Είχαμε οργάνωση σήμερα και αυτό είναι που κρατάω. Δεν θα μιλήσω για συγκεκριμένα πρόσωπα. Μου αρέσει και κρατάω το ομαδικό πνεύμα των παικτών και οτι όλοι παίζουν για τους συμπαίκτες τους. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου».

Για τον προπονητή της Σάλκε, Ντέιβιντ Βαγνκνερ: «Τον γνωρίζω χρόνια, μίλησα μαζί του και χαίρομαι που κάναμε απέναντί του μία τόσο καλή εμφάνιση.Μας ευχήθηκε καλή επιτυχία για την ομάδα μας στο Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ