Αστέρας Τρίπολης : Έτοιμος για νέες προκλήσεις

Αστέρας Τρίπολης : Έτοιμος για νέες προκλήσεις

Μετά την πρώτη θέση στα play out της περσινής σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης επιστρέφει με νέο σήμα, περισσότερη δίψα και με στόχο την συνεχή εξέλιξη στον τρόπο παιχνιδιού.

Ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται για την 13η διαδοχική του παρουσία στη Super League, με όνειρα και δίψα για διακρίσεις. Οι Αρκάδες ξεκινούν τη νέα σεζόν στη Super League υποδεχόμενοι τον Παναθηναϊκό (13/9, 20:30) στο άδειο λόγω πανδημίας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Πρώτος (και αήττητος) στα play out

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Αστέρα, καθώς τερμάτισε στην κορυφή των play out με 43 βαθμούς. Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας αήττητος, με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, ιδιαίτερα στα play out.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Τρίπολης ήταν η τρίτη πιο αποτελεσματική του πρωταθλήματος στη διάρκεια των play off/play out. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός πέτυχε 21 γκολ, η ΑΕΚ 17 και ο Αστέρας 11.

Το νέο σήμα και τα όνειρα… Ευρώπης

Νέα σεζόν, νέο σήμα, νέα εποχή για τον Αστέρα. Με αφορμή τον εορτασμό 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, το μεγάλο αστέρι στο έμβλημα της ομάδας μεταφέρθηκε σε μικρότερο μέγεθος στην κορυφή του σήματος, με τον μεγάλο ήρωα, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, να πρωταγωνιστεί.

Παράλληλα, έχει προστεθεί και η λατινική φράση «Et in Arcadia ego» («Και εγώ στην Αρκαδία»), η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε έναν πίνακα του Τζοβάνι Φραντσίσκο Γκουερτσίνο τον 17ο αιώνα.

Στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ο Αστέρας μέτρησε τρεις νίκες σε ισάριθμα φιλικά (2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, 1-0 τον Ατρόμητο και 4-0 τον Βόλο εντός έδρας) και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Ο Ράσταβατς έχει ήδη οριοθετήσει τους στόχους για τη νέα σεζόν, δηλώνοντας ότι η ομάδα του θέλει να τα πάει λίγο καλύτερα από πέρσι, ενώ τόνισε ότι θα παλέψει και για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Τα πάρε – δώσε

Ο Αστέρας ενισχύθηκε μεταγραφικά από τη Λατινική Αμερική, αποκτώντας τους Μπράιαν Ορόσκο, Λέο Τιλίκα, Ντρούπι ΓκόμεςΦεντερίκο Άλβαρεζ, ενώ συνέχισε την… παράδοση στην ισπανική αγορά με τους Πέπε Καστάνιο και Ρούμπεν Γκαρθία.

Από την Ελλάδα απέκτησε τους Χρήστο Αλμπάνη και Αλέξανδρο Τερεζίου.

Χερόνιμο Μπαράλες, Ματίας Ιγκλέισας και Χρήστος Τασουλής παραμένουν κάτοικοι Τρίπολης, καθώς ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους.

Παρελθόν αποτελούν οι: Γιώργος Κυριακόπουλος, Γιάννης Μπαστιάνος, Πατρίτσιο Ματρικάρντι, Άνχελ Μαρτίνες, Τάσος Δουβίκας, Μαρκ Φερνάντεθ, Ενέκο Χουαρέγκι, Κυριάκος Γλέζος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μανώλης Ντινέ, Μίλος Ντέλετιτς και Νεόφυτος Μιχαήλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ