Ατρόμητος : Με Κάναντι για την επιστροφή στην πρώτη εξάδα

Ατρόμητος : Με Κάναντι για την επιστροφή στην πρώτη εξάδα

Με τον Νταμίρ Κάναντι ξανά στο «τιμόνι», ο Ατρόμητος επιδιώκει να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί τη νέα σεζόν και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Νταμίρ Κάναντι επέστρεψε στον πάγκο του Ατρομήτου και έχει στόχο να τον βάλει ξανά σε τροχιά Ευρώπης, ενώ παράλληλα θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, η ομάδα του Περιστερίου υποδέχεται τον Βόλο (13/9, 18:15) και θέλει να ξεκινήσει δυνατά τη νέα του προσπάθεια μετά από την πολύ καλή του παρουσία στα φιλικά προετοιμασίας.

Αποχώρησε ο Παντελίδης, επέστρεψε ο Κάναντι

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν τερματίζοντας στη δεύτερη θέση των play out με 42 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Περιστεριώτες μέτρησαν δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα σε επτά αγώνες.

Παρότι η ομάδα του έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο στα play out, ο Σάββας Παντελίδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου. Τη θέση του ανέλαβε ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα μετά από έναν χρόνο.

Τα φιλικά δείχνουν τον δρόμο

Αν υπάρχει κάτι που να έχει ικανοποιήσει τους πάντες στη διάρκεια της προετοιμασίας, αυτά είναι σίγουρα τα φιλικά ενόψει της νέας σεζόν. Η εικόνα της ομάδας του Κάναντι, ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική.

Ο Ατρόμητος έπαιξε επτά φιλικά, μετρώντας πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Μεταξύ άλλων, νίκησε τον Ολυμπιακό (1-0) και την ΑΕΚ (2-1), ενώ ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας ένα βελτιωμένο δείγμα από την περσινή σεζόν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια νίκησε τον Βόλο (2-1), τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) και τον ΟΦΗ (1-0), ενώ η μόνη του ήττα ήρθε από τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Ο Αυστριακός τεχνικός, μετά και την πιο πρόσφατη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, δήλωσε πως ο Ατρόμητος είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος.

To πάρε – δώσε

Οι Περιστεριώτες ενισχύθηκαν με την απόκτηση των Αμίρ Αγκάγιεφ, Πάτρικ Σόλομον, Χουάν Μουνίθ, Λούκας Γκαλβάο, Γιόσιπ Τομάσεβιτς και Γιάννη Οικονομίδη, ενώ επέστρεψε και ο Έλληνας τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης (με τη μορφή δανεισμού).

Ροντρίγκο Γκάλο, Γιώργος Μανούσος και Χαβιέ Ούμπιδες θα παραμείνουν παίκτες του Ατρομήτου, καθώς ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, ενώ υπολογίζεται κανονικά και ο Κλαρκ Ενσικουλού.

Επίσης, προστέθηκαν και οι Έλληνες Κωνσταντίνος Κοτσόπουλος, Αντώνης Τριμμάτης και Βασίλης Κίναλης.

Παρελθόν αποτελούν οι: Ηρακλής Γαρυφαλιάς, Νιλ Ντε Πο, Μάντσον, Ραούλ Μπαένα, Ταλ Καχίλα, Μπάλας Μέγιερι, Αλέξανδρος Κατράνης και Θανάσης Ανδρούτσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ