Αντουάν Κοντέ : Ένα πολυεργαλείο για την άμυνα του Ολυμπιακού (vids)

Αντουάν Κοντέ : Ένα πολυεργαλείο για την άμυνα του Ολυμπιακού (vids)

To10.gr γράφει για τον Αντουάν Κοντέ, που εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός για το δεξιό άκρο της άμυνας του.

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και έχει αρκετές ανοιχτές υποθέσεις που θέλει να κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, με τις θέσεις που «καίνε» να είναι εκείνες των δυο μπακ, του εξτρέμ και του στόπερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για τους μπακ ψάχνει συγκεκριμένα στοιχεία, ειδικά από τη στιγμή που έχουν ήδη αποκτηθεί οι Ραφίνια και Χολέμπας. Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν έχει ξεχωρίσει για τα αριστερά την περίπτωση του Ματέους Ρέις, που είχε αποκαλύψει to10.gr, με τον μπακ της Ρίο Άβε να είναι προ των πυλών των Πειραιωτών.

Ακόμα, ο Ολυμπιακός προχωράει και για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, για πίσω από τον Ραφίνια και το όνομα που έχει «κυκλώσει» ο Μαρτίνς είναι αυτό του Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερασουλήμ. Όπως αποκάλυψε χθες to10.gr, ο 26χρονος αμυντικός είναι στο «ραντάρ» των ερυθρόλευκων και βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Πορτογάλου, ο οποίος εξετάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον μπακ απ του Ραφίνια.

To10.gr παρουσιάζει τον «εκλεκτό» του Μαρτίνς για τα δεξιά, ο οποίος είχε μια γεμάτη σεζόν με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, έχοντας 24 συμμετοχές. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και σαν δεξί μπακ αλλά και σαν στόπερ, ενώ διαθέτει εξαιρετικά αμυντικά στοιχεία και τοποθετήσεις. Παράλληλα, ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Κοντέ μπορεί να υποστηρίξει και τον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός από τα άκρα και στην επίθεση, ενώ θέλει έναν παίκτη στα πλάγια που να διαθέτει μεγάλο κορμί με τον 26χρονο μπακ να το διαθέτει (ύψος 1.84).

Ο Κοντέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που θεωρούνταν πριν μερικά χρόνια από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Είναι ένα προϊόν της ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ μετράει 27 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες των τρικολόρ. Όσον αφορά την καριέρα του ο Κοντέ μετά την Παρί πήγε για μια τριετία (2014-17) στη Ρεμς όπου έφτιαξε το όνομα του, έχοντας 62 συμμετοχές, ενώ εν συνεχεία μετακόμισε στο Ισραήλ και την Μπεϊτάρ.

Στο Ισραήλ βρίσκεται από τον Γενάρη του 2017, όπου μεταγράφηκε ως δανεικός, όμως η Μπεϊτάρ μετά από έξι μήνες αγόρασε τα δικαιώματα του. Όσον αφορά το συμβόλαιο του αυτό εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, με τους Ισραηλινούς να θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον παίκτη. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, με τον Ολυμπιακό να θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να τον κάνει δικό του.

Η αξία του Γάλλου είναι περίπου στο 1 εκατ. ευρώ, με τον Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του να θεωρεί ότι ο Κοντέ είναι ο παίκτης που θα «κουμπώσει» ιδανικά μαζί με τον Ραφίνια στη δεξιά πλευρά. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι πέρσι ο Ολυμπιακός έπαιξε 59 ματς, κάτι που σημαίνει ότι θέλει βάθος στο ρόστερ του, ενώ το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως η σεζόν ξεκινάει εν μέσω πανδημίας, κάτι που σημαίνει πως είναι άγνωστο τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

View this post on Instagram

@rafael_castroprohighlights

A post shared by Antoine Conté (@a.conte2) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ