Παναθηναϊκός Β’ με… έδρα τη Δυτική Αττική

Παναθηναϊκός Β’ με… έδρα τη Δυτική Αττική

Το σενάριο που συνδέει τον Ασπρόπυργο με τον Γιάννη Αλαφούζο και η πραγματική του διάσταση.

Πράσινο χρώμα θα πάρει ο Ασπρόπυργος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportstonoto.gr. Σε σημερινό ρεπορτάζ αναφέρει ότι άνθρωπος ο οποίος ενεργεί εκ μέρους του Γιάννη Αλαφούζου, ολοκληρώνει τις διαδικασίες για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας της Δυτικής Αττικής. Μετά το κλείσιμο της συναλλαγής, ο Ασπρόπυργος θα επανδρωθεί από παίκτες του Παναθηναϊκού Κ19, για να μετατραπεί κατ’ ουσία στη θυγατρική του Τριφυλλιού.

Το ρεπορτάζ παραθέτει και άλλα στοιχεία… Οι μετοχές του απερχόμενου μεγαλομετόχου θα μεταβιβαστούν σε ξένη off shore εταιρία, ενώ ο Ασπρόπυργος θα διατηρήσει τα χρώματα και το έμβλημα του. Όσο για την τεχνική ηγεσία, θα την αναλάβει ο Αντρέας Φυντάνης. Τέλος, ο Ασπρόπυργος θα πάρει μέρος στον Νότιο όμιλο της Football League, έχοντας δηλώσει συμμετοχή στην ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο έχει υπόσταση… Όντως, έχει τεθεί υπόψη του Γιάννη Αλαφούζου η προοπτική μετατροπής του Ασπρόπυργου σε Παναθηναϊκό Β’. Τα πρόσωπα που έχουν σχεδιάσει το πρότζεκτ, το έχουν παρουσιάσει στον Αλαφούζο, ο οποίος το θεώρησε ενδιαφέρον.

Αλλά, μέχρι εκεί… Ο Αλαφούζος έχει άγνοια για τις διεργασίες που εξελίσσονται αναφορικά με τον Ασπρόπυργο. Οι διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών δεν αφορούν τον Αλαφούζο, ο οποίος δεν έχει live ενημέρωση για τα τεκταινόμενα. Αν και όταν ο Ασπρόπυργος περάσει στον έλεγχο του επενδυτικού γκρουπ που ασχολείται, τότε θα αρχίσει νέος κύκλος επαφών με τον Αλαφούζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ