Παναθηναϊκός : Ο Χατζηγιοβάνης μοιάζει πιο πειστικός…

Παναθηναϊκός : Ο Χατζηγιοβάνης μοιάζει πιο πειστικός…

Ο 23χρονος εξτρέμ του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί την αναιμική παρουσία του Σαβιέρ και την ανετοιμότητα του Αϊτόρ.

Στην εκκίνηση της σεζόν, ο Ντάνι Πογιάτος εμπιστευόταν περισσότερο τον Αντόνιο Σαβιέρ στην εκκίνηση της σεζόν. Όμως, ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες παρότι αρχικά κέρδισε τις εντυπώσεις. Δεν ευθύνεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο 100% αφού συνολικά ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, αλλά η ουσία είναι ότι ο Σαβιέρ δεν βοήθησε στα άκρα της επίθεσης.

Η μέτρια παρουσία του Σαβιέρ, σε αντίθεση με τη ζωντάνια που έδειξε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, ωθούν τον Πογιάτος σε σκέψεις για αλλαγές στην ενδεκάδα. Κυρίως για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, αφού αριστερά θα παίξει ένας… σέντερ φο.

Ο Χατζηγιοβάνης προβάλλει ως το επικρατέστερο φαβορί για να αρχίσει στο δεξιό άκρο, διότι πείθει περισσότερο με την ενεργητικότητα και την όρεξη του. Αν και έχει και αυτός μεγάλα περιθώρια βελτίωση. Εντούτοις, ο Χατζηγιοβάνης απειλεί πολύ περισσότερο από τον Σαβιέρ και μέχρι να επανέρθει ο Αϊτόρ, έχει το προβάδισμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ