Τζέγκο : «Να επικεντρωθούμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή»

Τζέγκο : «Να επικεντρωθούμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή»

Ο Τζίμι Τζέγκο μίλησε για την ισοπαλία με τον ΠΑΣ και στάθηκε στην αλλαγή προπονητή που υπήρξε στον Άρη.

Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τον ΠΑΣ στο Βικελίδης και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Τζίμι Τζέγκο μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες, τονίζοντας πως η ομάδα του δέχθηκε δύο φτηνά γκολ. Ο Αυστραλός μέσος στάθηκε στην αλλαγή προπονητή που υπήρξε, αλλά και στο μαχητικό πνεύμα των «κίτρινων».

«Δε θέλουμε να χάνουμε βαθμούς σε κανένα παιχνίδι, πετάξαμε δύο σήμερα. Δεχτήκαμε δύο φτηνά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δεν μπορούσαμε να πατήσουμε καλά στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, βρήκαμε τα πατήματα μας και ίσως θα μπορούσαμε βέβαια να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Αλλά ας κρατήσουμε το γεγονός ότι γυρίσαμε από το 0-2 και πήραμε έναν βαθμό».

Για την έλλειψη ρυθμού που χαρακτήρισε την ομάδα του σήμερα:

Για το πόσο επηρέασε την ομάδα η αλλαγή τριών προπονητών:

«Αλλάξαμε τρεις προπονητές και ποτέ δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε επαγγελματίες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε στην προπόνηση και στον αγώνα ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ως προτεραιότητα, κοιτάμε να επικεντρωθούμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Αλλά χρειάζεται χρόνο για να μας μεταδώσει όλα όσα θέλει και πιστεύω ότι συν τω χρόνω θα βελτιωθούμε».

Για τη μαχητική νοοτροπία της ομάδας του που δεν παρατά τα παιχνίδια στα οποία βρίσκεται πίσω στο σκορ:

«Ναι, αυτό είναι το πνεύμα στην ομάδα, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και όλες τις καταστάσεις. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να μην έχουμε δεχτεί γκολ, έγινε το ίδιο και με τη Λαμία, αλλά παλέψαμε και ανατρέψαμε το παιχνίδι. Το καλύτερο θα ήταν να κυριαρχούμε από το πρώτο λεπτό, αλλά αυτό που πρέπει να έχουμε ως στοιχείο είναι να παλεύουμε ως το τέλος κάθε παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ