Ολυμπιακός : Τελική κίνηση για τον Ματέους Ρέις, προς Αγγλία ο Ενκουντού

Ολυμπιακός : Τελική κίνηση για τον Ματέους Ρέις, προς Αγγλία ο Ενκουντού

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν νέα πρόταση στην Ρίο Αβε για την απόκτηση του Ματέους Ρέις – Προς ΚΠΡ ο Ενκουντού, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Μάχη για την απόκτηση του Ματέους Ρέις δίνει ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Ρίο Αβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι την Κυριακή έκαναν την τελική τους κίνηση για την απόκτηση του 25χρονου μπακ, καταθέτοντας νέα πρόταση στην πορτογαλική ομάδα. Οι Πειραιώτες θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Λατινοαμερικάνο άσο, που πέρσι έκανε σπουδαία σεζόν και το δείχνουν έμπρακτα με τη νέα πρόταση που κατέθεσαν στην Ρίο Αβε.  Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 25χρονου μπακ, τον οποίο θέλουν για να πλαισιώσει τον Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός πιέζει την πορτογαλική ομάδα για την αγορά του Ματέους Ρέις, τον οποίο μάλιστα ο προπονητής της Ρίο Αβε απέκλεισε από την αποστολή για το παιχνίδι με την Γκιμαράες. Η Ρίο Αβε αντιμετώπισε το βράδυ της Κυριακής την Γκιμαράες, με τον Ματέους Ρέις να μην βρίσκεται ούτε καν στον πάγκο. Ο Βραζιλιάνος μπακ μεσοβδόμαδα έπαιξε ως βασικός στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπεσίκτας και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.  Στο τέλος σκόραρε και το καθοριστικό πέναλτι, με το οποίο το συγκρότημα του Μάριο Σίλβα πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Στο αποψινό παιχνίδι με την Γκιμαράες όμως ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Λατινοαμερικάνο άσο, βάζοντας… φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρωί της Κυριακής η A Bola έγραφε ότι το παιχνίδι με την Γκιμαράες πιθανότητα να ήταν το τελευταίο του Ματέους Ρέις με τη φανέλα της Ρίο Αβε. Ωστόσο, ο Σίλβα αποφάσισε να μην τον έχει ούτε καν στον πάγκο, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, αφού μεσοβδόμαδα η Ρίο Αβε έχει μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Μίλαν.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην περίπτωση του Ενκουντού, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία, ο 25χρονος οδεύει προς την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα προς την ΚΠΡ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η βρετανική ομάδα στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Ενκουντου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των Αετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ