Αποκάλυψη : Ο Ανδρούτσος ανανέωσε έως το 2023 και τον θέλει η ομάδα του Μπερλουσκόνι!

Αποκάλυψη : Ο Ανδρούτσος ανανέωσε έως το 2023 και τον θέλει η ομάδα του Μπερλουσκόνι!

Ο Θανάσης Ανδρούτσος επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2023 με τον Ολυμπιακό και έχει πρόταση από την στην ιταλική Μόντσα του Μπερσλουσκόνι, αλλά και από την ολλανδική Φένλο. «Οχι» στον ΟΦΗ.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος θα παραμείνει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έως το καλοκαίρι του 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος μέσος των Ερυθρόλευκων βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου με την ομάδα που υπηρετεί για πάνω από δέκα χρόνια, από τα μικρότερα τμήματα υποδομής της. Ωστόσο, δεν θα μείνει φέτος στον Πειραιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει δύο προτάσεις για την παραζώρηση του Ανδρούτσου, με τη μορφή δανεισμού και (υψηλή) οψιόν αγοράς. Η πρώτη και πιο εντυπωσιακή πρόταση προέρχεται από την Ιταλία και από μία ομάδα με διάσημο ιδιοκτήτη, που σχεδιάζει να την κάνει υπερδύναμη τα επόμενα χρόνια.

Ο λόγος για την ιταλική Μόντσα, που έχει την τύχη να βρίσκεται το διοικητικό τιμόνι της ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του και υπεύθυνο του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι. Το δίδυμο που γιγάντωσε τη Μίλαν, λοιπόν, θέλει να κάνει το ίδιο και με την άσημη έως και πριν λίγα χρόνια Μόντσα, την οποία ανέβασαν ήδη στη Serie B και σκοπεύουν άμεσα να τη φτάσουν έως το Καμπιονάτο.

Πέραν της Μόντσα, για τον Ανδρούτσο υπάρχει επίσημη πρόταση και από ομάδα της Ολλανδίας και συγκεκριμένα τη Φένλο. Μάλιστα, οι Ολλανδοί κατέθεσαν σήμερα την προσφορά τους για τον δανεισμό του Ανδρούτσου και περιμένουν την απάντηση του Ολυμπιακού.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση του ΟΦΗ, που είχε ζητήσει τον διεθνή μέσο με τη μορφή συνιδιοκτησίας (50-50).

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ανδρούτσος προπονείται υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς όλο τον Αύγουστο και στον Σεπτέμβριο, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του Ολυμπιακού να του δώσει ευκαιρίες. Και έτσι αποφασίστηκε από κοινού να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, για να πάρει παιχνίδια και να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ