Ίχνος τσίπας στην ΚΕΔ για την «κλοπή» στα Γιάννενα

Ίχνος τσίπας στην ΚΕΔ για την «κλοπή» στα Γιάννενα

Με ανακοίνωση της η ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ καλύπτει τους Κοτσάνη και Απτόσογλου που μέσω VAR στέρησαν δυο βαθμούς από τον Ολυμπιακό στα Γιάννενα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς οργισμένος μετά το τέλος του αγώνα είχε ζητήσει, έστω το αυτονόητο, μια συγγνώμη απο τους αρμόδιους για όσα έγιναν στη φάση του γκολ του Χασάν. Τουλάχιστον να έχουν την τσίπα αυτοί που υπέδειξαν λανθασμένα οφσάιντ τον Ελ Αραμπί να παραδεχτούν το λάθος του. Αν όχι αυτοί, τουλάχιστον ο… τηλεκριτικός που πληρώνεται χρυσάφι για να παριστάνει τον Αρχιδιαιτητή, ο Άγγλος Κλάτενμπεργκ.

Τσίπα όμως στους υπηρέτες της «εξυγίανσης» είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει. Δεν περίμενε κανείς τίποτα διαφορετικό απο την ΚΕΔ και τον Κλάτενμπεργκ που άλλωστε με το… καλημέρα έδειξε τις προθέσεις του. Η κλοπή στα Γιάννενα και η οργή που έφερε στον Ολυμπιακό και εκφράστηκε με επίσημη ανακοίνωση ανάγκασε τον Κλάτενμπεργκ να βγάλει πρωι-πρωί της Δευτέρας ανακοίνωση για να καλύψει τα γνήσια τέκνα της… εξυγίανσης που έκαναν την δουλειά που έπρεπε στους Ζωσιμάδες. Έβγαλε ανακοίνωση η ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ για να ασελγήσει για δεύτερη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο υποστηρίζοντας πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Χασάν. Ούτε τσίπα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Super League 1 μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού, σημειώθηκε τέρμα το οποίο στη συνέχεια εξετάστηκε με το VAR.

Μετά τον έλεγχο από το VAR και χρησιμοποιώντας τη νέα τρισδιάστατη τεχνολογία (3D), χαράσσεται μια γραμμή η οποία χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς τον βραχίονα του αμυντικού προς το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να καθοριστεί κατά πόσον ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που παρέχεται από τη Media Pro, διαπιστώσαμε ότι το κεφάλι και ο ώμος του επιθετικού βρίσκονται σε θέση οφσάιντ και, ως εκ τούτου, η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ είναι σωστή σύμφωνα με τους Κανόνες του Παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ