Τασουλής : «Πετάξαμε βαθμούς με Παναιτωλικό, να ρεφάρουμε κόντρα στη Λάρισα»

Τασουλής : «Πετάξαμε βαθμούς με Παναιτωλικό, να ρεφάρουμε κόντρα στη Λάρισα»

Για την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (1-1), αλλά και τους στόχους που έχει ο Αστέρας κόντρα στη Λάρισα μίλησε ο Χρήστος Τασουλής.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, Χρήστος Τασουλής παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από τη νίκη κόντρα στην Λάρισα.

Οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλούς στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League και ο αμυντικός του Αστέρα εξέφρασε την ανάγκη της ομάδας να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Φυσικά θα το άλλαζα. Είναι μισή χαρά όταν παίρνεις ένα βραβείο κι η ομάδα σου δεν νικάει. Νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από κάθε βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε, αλλά όπως είπα και πριν, πιο σημαντικό είναι το τρίποντο από οποιοδήποτε βραβείο»

Για το επόμενο ματς με την ΑΕΛ, σχολίασε: «Θα μπούμε όπως μπαίνουμε σε κάθε ματς, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς γιατί η Λάρισα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Θέλουμε να ρεφάρουμε το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό, έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς, που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα εύκολο τρίποντο και να μην έχουμε πετάξει αυτούς τους βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ