ΠΑΟΚ : Με όλα του τα όπλα για το πρώτο μεγάλο τεστ

ΠΑΟΚ : Με όλα του τα όπλα για το πρώτο μεγάλο τεστ

Ο Αμπέλ Φερέιρα, από αύριο(16/10), θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, πλην του τραυματία Κρέσπο, για να ετοιμάσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, από αύριο (16/10), στον ΠΑΟΚ, ανεβάζουν στροφές καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης, Τσιγγάρας, Ίνγκασον, Μιχάι, Τσόλακ και Ελ Καντουρί θα πατήσουν το πόδι τους και πάλι στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας μετά από διάστημα 8-10 ημερών θέτοντας τους εαυτούς στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει ξανά στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, έστω και για δύο ημέρες καταστρώνοντας τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πρώτο από μια σειρά απαιτητικών αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Ασπρόμαυροι θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά στο Λεκανοπέδιο προκειμένου να δώσουν το πρώτο τους ντέρμπι με αντίπαλο την Ένωση. Είναι το πρώτο μεγάλο τεστ για την ομάδα που ετοιμάζει ο Αμπέλ Φερέιρα η οποία δεν θα θυμίζει σε ούτε σ’ αυτή που έπαιξε κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά πολύ περισσότερο στα προηγούμενα παιχνίδια με Κράσνονταρ, Βόλο, Ατρόμητο…

Ο Δικέφαλος θα κατέβει στην Αθήνα με πολλά νέα πρόσωπα όπως είναι ο Μούργκ, αν θέλετε ο Μάτος και φυσικά ο Τσόλακ που ακόμα προσπαθεί να μπει στο κλίμα της ομάδας. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να ήταν οι κερδισμένοι της 4ης αγωνιστικής μετά τα στραβοπατήματα του Ολυμπιακού και την ΑΕΚ, όμως χρειάζεται να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις αποτυχίες που είχε στην έδρα με Ατρόμητο και Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ