Παναθηναϊκός : Ο μπαλαντέρ Μακέντα κρίνει την ενδεκάδα

Παναθηναϊκός : Ο μπαλαντέρ Μακέντα κρίνει την ενδεκάδα

Ο ρόλος που θα έχει ο Ιταλός επιθετικός στο σχέδιο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, επηρεάζει το σύστημα και τα πρόσωπα.

Μπορεί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν την άφιξη του Λάζλο Μπόλονι στην Αθήνα, αλλά εξίσου σημαντικό είναι το σημερινό (18/10, 16:00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Άρης νίκησε το Σάββατο και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στη βαθμολογία, οπότε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δοκίμασε αρκετά σχήματα στις προπονήσεις της εβδομάδας, όμως φαίνεται πως η τελική του απόφαση εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή. Ο ρόλος που θα αναθέσει ο Συλαϊδόπουλος στον Μακέντα, θα κρίνει και τους υπόλοιπους της ενδεκάδας.

Αν ο Μακέντα αρχίσει ως επιθετικός περιοχής στο σύστημα 4-2-3-1, τότε ο Μπουζούκης θα αγωνιστεί ως δεκάρι και οι Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ θα πάρουν θέσεις στα άκρα της επίθεσης.

Αν ο Συλαϊδόπουλος θελήσει μεγαλύτερη επιθετικότητα, ο Καρλίτος θα παίξει ως «φουνταριστός», ο Μακέντα θα αγωνιστεί ως περιφερειακός στράικερ, ο Χατζηγιοβάνης θα είναι ο ένας εξτρέμ και ένας από τους Μπουζούκη – Αϊτόρ θα είναι ο άλλος εξτρέμ.

Την εστία θα την υπερασπιστεί ο Διούδης, οι Σένκεφελντ και Βέλεθ θα αποτελέσουν τους δύο στόπερ, ο Φακούντο θα αγωνιστεί δεξιός μπακ, ο Ζαγαρίτης αριστερός μπακ και οι Κουρμπέλης – Αλεξανδρόπουλος θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ