Εκτεθειμένος ο ΠΑΟΚ με την αποχώρηση Μίσιτς

Εκτεθειμένος ο ΠΑΟΚ με την αποχώρηση Μίσιτς

Ο Γιόζιπ Μίσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όχι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να είναι εκτεθειμένος στην υπόθεση καθώς από τον Γενάρη βρισκόταν σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Η υπόθεση παραμονής του Γιόζιπ Μίσιτς πήρε αρνητική τροπή για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης μέσος επιστρέφει στην πατρίδα του γιατί πολύ απλά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ συμφώνησε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του μέχρι τον Γενάρη του 2021 ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ.

Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Δικέφαλος μέσα σε έξι μήνες το έκανε η κροατική ομάδα μέσα σε λίγα 24ωρα. Οι Ασπρόμαυροι έχασαν την δυνατότητα να διατηρήσουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή που στα καλά του ήταν το βαρόμετρο στην απόδοση της ομάδας.

Ναι, ο ΠΑΟΚ στήριξε και με το παραπάνω τον 26χρονο ποδοσφαιριστή στο πρόβλημα υγειάς που αντιμετώπισε. Τον βοήθησε με κάθε τρόπο για να επιστρέψει υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους όμως δεν υπολόγισε πως θα υπήρχαν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Η Ντιναμό βρήκε την ευκαιρία, όταν όλοι πίστευαν στην Τούμπα πως ο Μίσιτς θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, να τον κλέψει, αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς να σκέφτονται τι δεν έκαναν σωστά.

Μέχρι και ο Όλαφ Ρέμπε είχε αφήσει να εννοηθεί στη συνέντευξη Τύπου πως ο 26χρονος μέσος θα ξαναφορέσει την Ασπρόμαυρη φανέλα «Ο Γιόσιπ έκανε μια καταπληκτική σεζόν πέρυσι ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Από την άλλη ο σύλλογος έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση που περνάει. Είναι λεπτό το ζήτημα και θεωρώ ότι η ομάδα έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει. Ο ίδιος έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τους συμπαίκτες και την ομάδα. Χαρήκαμε που μας επισκέφθηκε σε προπονήσεις και στην Τούμπα.

Είναι σε επαφή με τους φυσιοθεραπευτές για το τι πρέπει να κάνει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το τεχνικό κομμάτι που λέει ότι ήταν δανεικός και ανήκει στη Σπόρτινγκ και δεν είναι μυστικό ότι προσπαθούμε να τον φέρουμε δανεικό τον Ιανουάριο. Είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα. Η δική μας ευχή και πίστη είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος περνάει καλά εδώ. Χθες είχαμε μια συζήτηση με τον ίδιο και τον εκπρόσωπο του και πιστεύω σύντομα θα είναι κοντά μας».

Μέχρι στιγμής ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει θέση για το θέμα Μίσιτς είτε με διαρροή, είτε με επίσημη ενημέρωση. Σίγουρα θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η άποψη της ομάδας για το πώς κατέληξε ο 26χρονος μέσος στην αγκαλιά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όταν βρισκόταν ο σύλλογος εδώ και μήνες σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ