Συμφωνία ΑΙΚ – Ελιουνούσι για διετές συμβόλαιο!

Συμφωνία ΑΙΚ – Ελιουνούσι για διετές συμβόλαιο!

Οι Σουηδοί υποστηρίζουν ότι ο Ταρίκ Ελιουνούσι έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου στη Στοκχόλμη για να υπογράψει στην ΑΙΚ!

Τη φανέλα της ΑΙΚ Στοκχόλμης προβάρει ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο Νορβηγός εξτρέμ του Ολυμπιακού αναμένεται να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Σουηδίας σήμερα το βράδυ, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Ρίκαρντ Νόρλινγκ.

Οπως αναφέρει η σουηδική εφημερίδα «Expressen», ο Ταρίκ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και φέρεται να έχει ήδη φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ΑΙΚ, για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το οποίο θα υπογραφεί μόλις περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Κυριακή ή τη Δευτέρα.

Οι Σουηδοί υποστηρίζουν ότι το τεχνικό επιτελείο της ΑΙΚ θέλει τον Ελιουνούσι στην προετοιμασία του συλλόγου, που ξεκινάει στις 29 Ιανουαρίου στο Ντουμπάι. Κάτι πολύ πιθανό να γίνει, εφόσον ολοκληρωθούν με γοργούς ρυθμούς όλα τα διαδικαστικά θέματα της μεταγραφής.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι για τον Ελιουνούσει έχει δείξει ενδιαφέρον και η Αλάνιασπορ, με τον παίκτη να ταξιδεύει ινκόγκνιτο στην Τουρκία πριν από λίγες ημέρες και να συζητάει με τους ιθύνοντες της ομάδας των Μανιάτη και Τζαβέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ