Βαλιέντε : «Ο Αστέρας έχει στόχο την Ευρώπη»

Βαλιέντε : «Ο Αστέρας έχει στόχο την Ευρώπη»

Ο 29χρονος χαφ της ομάδας της Τρίπολης έθεσε πολύ υψηλά τον πήχη.

Έναν στόχο που θα ισοδυναμεί με… πρωταθλητισμό για τον Αστέρα Τρίπολης, έθεσε ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ. Ο Βαλιέντε τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να κερδίσει ένα από τα τέσσερα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» και δήλωσε βέβαιο ότι υπάρχουν οι προδιαγραφές για αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 29χρονου χαφ στη Nova:

«Μας δίνει κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε την πορεία μας η νίκη. Έγινε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έτσι κι αλλιώς δουλεύει πάρα πολύ».

Για τον φετινό στόχο: «Εμείς θα κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα, αυτός είναι ο στόχος και μετά βλέπουμε. Ο στόχος μας είναι να πάμε στην Ευρώπη».

Για την ύπαρξη πολλών λατίνων στον Αστέρα: «Είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί, δεν ξέρω για θέαμα. Είμαστε ανταγωνιστικοί αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο».

Για την ενέργεια της ομάδας: «Σίγουρα όσοι ήταν στον πάγκο και πέρασαν στο ματς, έδωσαν το κάτι παραπάνω. Αυτό δε σημαίνει πως εμείς δεν αγωνιζόμαστε και δε δουλεύουμε σωστά. Σίγουρα κάτι έδωσαν».

Ο Ισπανός μέσος κλείνοντας τις δηλώσεις του θέλησε να αφιερώσει τη νίκη στον διαιτολόγο της ομάδας λόγω της απώλειας της μητέρας του: «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον διαιτολόγο μας ο οποίος έχασε τη μητέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ