Μποροβήλος : «Λόγω κορωνοϊού οι συνθήκες διεξαγωγής είναι… αφύσικες»

Μποροβήλος : «Λόγω κορωνοϊού οι συνθήκες διεξαγωγής είναι… αφύσικες»

Για τα νέα δεδομένα λόγω του κορωνοϊού στους αγώνες και όχι μόνο μίλησε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Για τις νέες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων και πολλά ακόμη μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σε συνέντευξη που έδωσε υπογράμμισε πως λόγω του κορωνοϊού έχουν αλλάξει αρκετά, υποστήριξε πως λόγω τις απουσίας του κόσμου τα ματς έχουν γίνει απρόβλεπτα, ενώ μίλησε και για τα έσοδα που μπορεί να έχουν οι ομάδες από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Yellow Radio:

Αρχικά για το παιχνίδι είπε: «Για να μην γίνει το παιχνίδι έπρεπε να βρεθούν τρία θετικά κρούσματα στα νέα τεστ κορωνοϊού. Τα κρούσματα της προηγούμενης εβδομάδας δεν επηρεάζουν τον αγώνα. Μένει μια επιφύλαξη για όσα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το απόγευμα».

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να ζητήσει αναβολή σε συνεννόηση με τον Αστέρα:

«Εφόσον ο Άρης έφτανε σε ένα υψηλό νούμερο η λίγκα θα εξέταζε την πιθανότητα της αναβολής. Βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά στόχος όλων μας είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Θα φτάσουμε να έχουν ομάδα 6 και 7 παιχνίδια πίσω. Θα επικρατήσει ένα αλαλούμ που θα οδηγήσει στο λουκέτο. Στόχος είναι να υπάρχουν μέτρα αλλά να οδηγούν κατά κύριο λόγο στο να διεξάγονται τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ