Δούκας : «Συνειδητή επιλογή η αναβάθμιση του Γκαρσία»

Δούκας : «Συνειδητή επιλογή η αναβάθμιση του Γκαρσία»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, εξήγησε τους λόγους της προαγωγής του Ουρουγουανού προπονητή από την Κ19.

Τους λόγους για τους οποίους η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανέθεσε στον Πάμπλο Γκαρσία την τεχνική ηγεσία, εξήγησε ο Λευτέρης Δούκας. Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας κατέστησε σαφές ότι η επιλογή ήταν συνειδητή και όχι πρόχειρη.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Δούκα:

«Ως ποδοσφαιριστής, δεν έδινε την εντύπωση πως διαθέτει τις προδιαγραφές για να γίνει κάποτε προπονητής.

Η διαχείριση 25 διαφορετικών χαρακτήρων απαιτεί κατά βάσει εξωστρέφεια και επικοινωνιακά χαρίσματα, τον Pablo δεν τον έλεγες κοινωνικό. Μάλλον απόμακρο και δυσπρόσιτο.

Το έργο του στους μικρούς έδειξε πως το έχει και με το παραπάνω.

Άλλες απαιτήσεις και διαφορετικό επίπεδο τώρα, όσοι παρακολούθησαν πάντως από κοντά την πορεία του, λένε πως διαθέτει το πιο βασικότερο γνώρισμα ενός κανονικού προπονητή:
Αυτό που διδάσκει στις προπονήσεις της εβδομάδας, το βλέπεις στον επίσημο αγώνα.

Όποιος κουβαλά εμμονές, αρνείται να δει τα λάθη του και λειτουργεί με το σκεπτικό «εγώ τα κάνω όλα τέλεια, για όλα φταίνε οι άλλοι», θα αυτοκαταστραφεί.  Όσο καλά κι αν γνωρίζει το αντικείμενο.

Ο Pablo είναι ανοιχτό βιβλίο, ευθύς, αρσενικός, δεν κρύβεται ποτέ.

Έχει όλο το πακέτο λοιπόν, οπότε συνοδευτικά όπως πείραμα, λύση ανάγκης και τιμής ένεκεν που κυκλοφορούν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πρόκειται για απολύτως συνειδητή επιλογή και αναβάθμιση ενός ανθρώπου, που μας έδειξε στην πράξη να μην τα παρατάμε ποτέ, να φιλοσοφούμε ακόμα και τις πτώσεις μας και να διεκδικούμε τα πάντα με το μαχαίρι στα δόντια…

ΥΓ. Το ίδιο σημαντικά με τους προπονητές είναι τα επιτελεία τους κι αυτό του ΠΑΟΚ είναι κορυφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ