Αρνητικό το τεστ του Καμαρά : Έτοιμος να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ

Αρνητικό το τεστ του Καμαρά : Έτοιμος να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ

Καλά νέα για τον Αφρικανό άσο του Ολυμπιακού.

Καλά τα νέα για τον Ολυμπιακό λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για το Μάντσεστερ. Το test covid που υποβλήθηκε χθες ο Μαντί Καμαρά ήταν αρνητικό. Άρα επί της ουσίας ο Αφρικανός μέσος που έχασε τα δύο πρώτα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Μαρσέιγ και Πόρτο θα είναι κανονικά διαθέσιμος.

Φυσικά ο διεθνής χαφ θα επαναλάβει το τεστ αύριο. Θα πρέπει να υπάρξει και δεύτερο «αρνητικό» τεστ προτού υποβιβαστεί στην πτήση τσάρτερ. Εμπειρικά όμως, καθώς πλέον είναι περισσότερα από 40 φορές που ο Ολυμπιακός έχει υποβάλλει τους παίκτες του σε αυτά τα τεστ, οι περισσότεροι ξέρουν ότι αν βγει ένα τεστ αρνητικό θα βγει και το επόμενο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Καμαρά βρέθηκε θετικός στις 21 Οκτώβρη, την ημέρα δηλαδή της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ. Το τεστ της UEFA βέβαια είχε γίνει τη Δευτέρα 19 του μήνα. Άρα έχουν ήδη περάσει 12 ημέρες από τις 14 που κατά μέσο όρο μένει ο ιός στον οργανισμό.

Όπως φαίνεται λοιπόν ο σημαντικός ποδοσφαιριστής στο «ευρωπαϊκό πλάνο» των Ερυθρόλευκων επιστρέφει. Και μιας και όλο αυτό το διάστημα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση καθώς πέρασε δίχως καλά-καλά να καταλάβει τον ιό, δεν αποκλείεται να τον δούμε απευθείας και στην 11άδα. Σε μια βραδιά στο Μάντσεστερ που απαιτεί πολλά τρεξίματα, και που κάθε ποδοσφαιριστής με ικανότητα στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ χρήσιμος.

Θα έχουμε λοιπόν επιστροφή του 4-3-3 και όχι 4-4-1-1 που είδαμε στα δύο προηγούμενα; Ίσως. Βήμα-βήμα όμως. Και σε πρώτη φάση αναζητείται το δεύτερο αρνητικό τεστ του 24άχρονου μέσου από τη Γουινέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ