Απόλλων Σμύρνης : Η αποστολή για τον Παναθηναϊκό

Απόλλων Σμύρνης : Η αποστολή για τον Παναθηναϊκό

Ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (3/11, 17:15) και ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς.

Ο Απόλλων Σμύρνης μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό με 2-0 αντιμετωπίζει την Τρίτη (3/11, 17:15) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία λοιπόν ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με το τριφύλλι και ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κότσαρη, Χουχούμη και Ντάουντα, ενώ στην πρώτη του αποστολή βρίσκεται το τελευταίο, χρονικά, απόκτημα του Απόλλωνα, Ρίτσι Κιτόκο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εξ αναβολής, εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020, 17:15) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Ρώσση, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Βιτλή, Φατιόν, Κιτόκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ