Γιάννης Μπουζούκης, το νέο στοίχημα του Μπόλονι

Γιάννης Μπουζούκης, το νέο στοίχημα του Μπόλονι

Μετά την αναμόρφωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη σε μικρό χρονικό διάστημα, ο Ρουμάνος προπονητής θα ασχοληθεί με τον έτερο «next best thing» του Παναθηναϊκού.

Μπορεί ο Λάζλο Μπόλονι να βρίσκεται λίγες μέρες στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά η δουλειά του σε ορισμένους τομείς, έχει φανεί… Όπως με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στη νοοτροπία του και στις επιλογές του στο γήπεδο. Από το επιπόλαιο λάθος στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, που κόστισε το 1-0 από τον Στάρτζεον, μέχρι την πρώτη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας, το χρονικό διάστημα είναι πολύ μικρό. Όμως, ο Χατζηγιοβάνης άκουσε τις συμβουλές του Μπόλονι και τα αποτελέσματα έγιναν άμεσα ορατά…

Μετά τον Χατζηγιοβάνη (ο οποίος θα συνεχίσει να εξελίσσεται…) ο Μπόλονι έχει άλλο ένα προσωπικό στοίχημα στον Παναθηναϊκό: τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο Μπόλονι έχει παρακολουθήσει σε dvd αρκετά παιχνίδια στα οποία ο αριστεροπόδαρος επιτελικός χαφ έχει διακριθεί και ξέρει ότι η τωρινή εικόνα του, δεν αποτυπώνει τις πραγματικές δυνατότητες του. Ο Μπουζούκης έχει τα προσόντα για να αποτελέσει το «δεκάρι» του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια και ο Μπόλονι θα ήθελε να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση.

Λόγω της πίεσης για άμεσα αποτελέσματα, ο Μπόλονι δεν αφιέρωσε τον χρόνο που θα ήθελε στον Μπουζούκη. Είναι τόσο απαιτητική η κατάσταση που ο Μπόλονι αναγκάστηκε να αποκλείσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή από την αποστολή του προηγούμενου ματς με τον Ατρόμητο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για τις προθέσεις του Μπόλονι. Για τον 67χρονο κόουτς είναι ξεκάθαρο ότι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός χρειάζεται δουλειά και έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης. Ήδη, ο Μπόλονι μιλάει πολύ με τον Μπουζούκη και θα συνεχίσει να ασχολείται μαζί του. 

Άλλωστε, ο Μπόλονι επαναλαμβάνει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι σύντομα θα δουν έναν διαφορετικό Μπουζούκη. Τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος θα θυμίσει τον παίκτη της σεζόν 2018-2019, όταν συστήθηκε στους Έλληνες φιλάθλους, αλλά σε ακόμα καλύτερη έκδοση του…  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ