Κοινή διάθεση για ανανέωση από ΑΕΚ και Ολιβέιρα, μακριά η συμφωνία

Κοινή διάθεση για ανανέωση από ΑΕΚ και Ολιβέιρα, μακριά η συμφωνία

ΑΕΚ και Νέλσον Ολιβέιρα θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους αλλά η περίπτωση του Πορτογάλου δεν είναι καθόλου απλή.

Το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η ΑΕΚ προτίθεται να προσφέρει νέα συμφωνία στον Πορτογάλο φορ. Ο ίδιος μάλιστα ο παίκτης από την πλευρά του επίσης είναι θετικός και θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ένωση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι δυο πλευρές θα βρουν τη «χρυσή» τομή για να παραμείνει στην ομάδα.

Αναμφίβολα η κίνηση των κιτρινόμαυρων να δείξουν πως θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ολιβέιρα και πως θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι θετικό, όμως δεν αρκεί για να τον κρατήσει στην ΑΕΚ και μετά τον Ιούνιο που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, αφού ο Ολιβέιρα αμείβεται αυτή τη στιγμή με 1 εκατ. ευρώ περίπου, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ένωσης. Η πρόταση που θα γίνει από πλευράς ΑΕΚ δεν θα είναι σε αυτά τα επίπεδα, όμως θα είναι ικανοποιητική όπως όλα δείχνουν με την πλευρά του παίκτη να καλείται να αποφασίσει αν θα ανανεώσει ή όχι.

Ο Ολιβέιρα είναι αφοσιωμένος στις προπονήσεις και παρουσιάζεται αποφασισμένος να επιστρέψει στα περσινά στάνταρ. Όσον αφορά τις επαφές της ΑΕΚ με τον Πορτογάλο μέχρι στιγμής η Ένωση δεν έχει μπει σε διαδικασία προσφοράς και οι δύο πλευρές δεν έχουν κάνει διαπραγμάτευση, όμως έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για νέο συμβόλαιο στον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ