Παναθηναϊκός : Περιμένει Σένκεφελντ και Βέλεθ ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Περιμένει Σένκεφελντ και Βέλεθ ο Μπόλονι

Οι δύο αμυντικοί του Παναθηναϊκού συνεχίζουν το ατομικό και είναι αμφίβολοι για τον Παναιτωλικό.

Δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας ο Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Φραν Βέλεθ. Ο Ολλανδός υποβλήθηκε σε θεραπεία για το διάστρεμμα που υπέστη στο σαββατιάτικο ντέρμπι, ενώ ο Ισπανός γυμνάστηκε ατομικά, αφού ακόμα νιώθει «τσιμπήματα» στον τραυματισμό του.

Ο Λάζλο Μπόλονι αισιοδοξεί ότι ένας από τους δύο στη χειρότερη περίπτωση, θα ενσωματωθεί με την ομάδα στη διάρκεια της εβδομάδας και θα πλαισιώσει τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας, στο κυριακάτικο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, επιστροφή στις προπονήσεις και στροφή στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκαναν αποφόρτιση.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο. Ο Σαβιέρ έκανε θεραπεία, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χατζηθεοδωρίδης και Μπεκ. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μολό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ