Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Η ομάδα της Ριζούπολης έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη (0-0) - Δοκάρι στο 81’ για τον Απόλλωνα με τον Λισγάρα.

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε το παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Superleague. Οι δύο αντίπαλοι «κόλλησαν» στο μηδέν, με την ομάδα της Ριζούπολης να έχει δοκάρι στο 81’ με τον Λισγάρα.

Με αυτόν τον βαθμό ο Αστέρας έφτασε τους 12 και πλέον ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον Βόλο και τον Ατρόμητο, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε τους 5 πόντους και είναι στην 11ή θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Λάρισα.

Η εικόνα του αγώνα:

Η ομάδα της Ριζούπολης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να κλείσει τους χώρους προς την εστία του Βέρχουλστ. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την κατοχή, αλλά έδειξε εγκλωβισμένος στη διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων. Οι μεγαλύτερες φάσεις του πρώτου 30άλεπτου μάλιστα άνηκαν στον Απόλλωνα.

Στο 15’ ο Φατιόν βγήκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, αλλά ο κίπερ των Αρκάδων αντέδρασε σωστά στο πλασέ του αντιπάλου του και κράτησε το μηδέν. Στο 26’ η Ελαφρά Ταξιαρχία απείλησε ξανά, αυτή τη φορά με τον Ιωαννίδη. Ο επιθετικός του Απόλλωνα πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο πορτιέρο του Αστέρα έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 37’. Ο Τιλίκα βγήκε στην κόντρα, έφτασε μέχρι την περιοχή του Απόλλωνα, σούταρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού έφυγε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Βέλγου τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ετσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ κολλημένο στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην, με τον Αστέρα να παίρνει τα ηνία και να δημιουργεί δύο φάσεις από το 46’ έως το 55’. Ο Βέρχουλστ, όμως, αντέδρασε σωστά τόσο στην κεφαλιά του Μπαράλες όσο και στο σουτ του Τιλίκα, κρατώντας το μηδέν για την εστία του. Στο 63’ ο Τιλίκα έκανε ωραία ενέργεια, έδωσε στον Ντρούπι Γκόμες, αυτός σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Ντομίνγκες έκοψε σωτήρια.

Στο τελευταίο 15άλεπτο της αναμέτρησης ο Απόλλων Σμύρνης ισορρόπησε το παιχνίδι και μάλιστα στο 81’ είχε δοκάρι με τον Λισγάρα. Ο Κολ εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι, ο έμπειρος σέντερ μπακ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τασουλής (87′ Άλβαρες), Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τίλικα (87΄Κρέσπι), Μουνάφο (69′ Μπ. Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Σίτο (69′ Αλί Μπάμπα), Ριέρα (46′ Γκόμεζ), Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Χουχούμης (70′ Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Τσιλούλης, Μπεντινέλι (92′ Μουνιέ), Κολ (92′ Κιτόκο), Ιωαννίδης (87′ Μαρκ Φερνάντεθ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ