Μάντζιος : «Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν στα ντέρμπι»

Μάντζιος : «Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν στα ντέρμπι»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης θέλει τη νίκη στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό για να παραμείνει στη κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Άκης Μάντζιος, τόνισε με δηλώσεις του στη NOVA , ότι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του είναι πολύ καλό και οτι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα απουσιών και προετοιμαζόμαστε καλά. Είναι ένα ντέρμπι. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι όπως σε όλα τα παιχνίδια, να διεκδικούμε τους τρεις βαθμοί της νίκης»

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλο βάθος στο ρόστερ. Δεν ξέρω τι απουσίες θα έχει τελικά αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μια καλή συνέχεια και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Εχουμε καλό κλίμα και αυτό φαίνεται».

Για το ότι ο Άρης δεν δέχεται ευκαιρίες: «Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είναι σημαντικό μια ομάδα να ξέρει να αμύνεται σωστά. Αμύνεται καλά όλη η ομάδα. Δεν κοιτάμε τα στατιστικά. Κοιτάζουμε να έχουμε λιγότερες απειλές από τον αντίπαλο και έπειτα να δίνουμε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, που σίγουρα εκεί θέλουμε αρκετή δουλειά».

Για το αν υπάρχει άγχος στους φορ: «Δεν είναι μόνο ο Λόπεθ και ο Μάνος. Είναι όλοι οι επιθετικοί. Δε νομίζω πως έχουν άγχος. Είναι θέμα λειτουργείας και ομοιογένειας. Είμαστε ομάδα με 15 νέους ποδοσφαιριστές. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και ελπίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να είμαστε πιο παραγωγικοί».

Για τους τερματοφύλακες: «Η ομάδα δείχνει ότι έχει τρεις ικανότατους τερματοφύλακες. Δεν είναι σύνηθισμένο να παίζουν τρεις σε εφτά αγωνιστικές».

Για την απουσία των οπαδών: «Μας λείπει ο κόσμος μας. Θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Θα ήταν σημαντικό να δώσουμε αυτά τα παιχνίδια με τον κόσμο μας».

Για την απώλεια του Μαραντόνα: «Είναι μια μεγάλη απώλεια. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Είναι λυπηρό, ειδικά σε μια νέα ηλικία όπως ήταν ο Ντιέγκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ