«Γαλατάσαραϊ και Ολυμπιακός για Μάντζουκιτς»

«Γαλατάσαραϊ και Ολυμπιακός για Μάντζουκιτς»

Τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι έχουν να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό των «ερυθρολεύκων» για τον Κροάτη επιθετικό.

Οι μεταγραφικές φήμες δεν σταματούν ποτέ… Ούτε καν όταν υπάρχει πλήρης αγωνιστική δραστηριότητα. Ειδικά στην Τουρκία, όπου η φημολογία αποτελεί αγαπημένο… σπορ για τα ΜΜΕ.

Το χιτ της Παρασκευής (27/11) ήταν ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος απασχολεί τη Γαλατάσαραϊ από το καλοκαίρι. Η εφημερίδα «Milliyet» αποκάλυψε τον νέο κύκλο επαφών ανάμεσα στους Τούρκους παράγοντες και στον Κροάτη επιθετικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκπρόσωποι της Γαλατάσαραϊ συναντήθηκαν με τον Μάντζουκιτς και συζήτησαν για την προοπτική να συνεργαστούν. Ο 34χρονος στράικερ είναι ελεύθερος από τον Ιούλιο, όταν έλυσε το συμβόλαιο του με την Αλ Ντουμπάι του Κατάρ και θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη.

Κάπου εκεί, η εφημερίδα εμπλέκει στην υπόθεση και τον Ολυμπιακό. Ο Μάντζουκιτς φέρεται να ισχυρίστηκε στους παράγοντες της Γαλατά ότι έχει και άλλες προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είναι ο ένας, η Βόλφσμπουργκ μία άλλη, ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από την πατρίδα του Μάντζουκιτς, την Κροατία. Ο Μάντζουκιτς εξετάζει τις επιλογές του και ενημέρωσε τους Τούρκους ότι θα αποφασίσει στις επόμενες εβδομάδες για το μέλλον του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ