Άρης : Καμία ανησυχία για την απόφαση του διαιτητικού της ΕΠΟ για Τριανταφυλλάκο

Άρης : Καμία ανησυχία για την απόφαση του διαιτητικού της ΕΠΟ για Τριανταφυλλάκο

Ο Άρης θα προσβάλει την απόφαση του οργάνου της ομοσπονδίας που τον τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών για οφειλές προς τον Έλληνα μεσοεπιθετικό της παλιάς ΠΑΕ, παρά το οτι σύμφωνα με τον νόμο πρόκειται για διαφορετική εταιρεία.

Η ΠΑΕ Άρης είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά και να προσβάλει την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ που της επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, σε περίπτωση που δεν καταβάλει στον Βασίλη Τριανταφυλλάκο το 50% των χρημάτων που του οφείλονται.

Με μια σημαντική βέβαια παράμετρο. Οτι τα χρήματα αυτά οφείλονται στον ποδοσφαιριστή από την παλιά ΠΑΕ Άρης, που σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο είναι διαφορετική εταιρεία.

Ακόμα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι στην ίδια απόφαση το διαιτητικό δικαστήριο δικαίωσε τον Άρη για την υπόθεση του Θέμη Κουλουχέρη. Πρόκειται για την ίδια δικαστή η οποία είχε δικαιώσει τον Κοντοβά, με την ΠΑΕ Άρης να κινείται νομικά και σε εκείνη τη περίπτωση, με αποτέλεσμα η ποινή να μην εφαρμοστεί.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης,μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Βασιλείου Τριανταφυλλάκου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 27.468,88 Ευρώ πλέον ποσού τριακοσίων (300) Ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 437/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση του Ευθύμιου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ κατά της ΠΑΕ Άρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ