Γκάμα : «Είναι δύσκολο να μας κερδίσει κάποια ομάδα»

Γκάμα : «Είναι δύσκολο να μας κερδίσει κάποια ομάδα»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη νίκη του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Μπρούνο Γκάμα πέτυχε το πέμπτο του γκολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το εύστοχο πέναλτι του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού χάρισε στον Άρη τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Γκάμα την αφιέρωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στους οπαδούς του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη προσωπική του απόδοση και τη νίκη: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για την ομάδα και τον κόσμο. Χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα με δικά μου γκολ. Κάποιες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι όμως πάντα δίνω αυτό που μπορώ. Δεν μπορώ να πω αν είναι η χρονιά μου. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο».

Για την ένταση και τη δύναμη στο παιχνίδι: «Αυτά έχουν τα ντέρμπι. Ηταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι το πάθος, η ένταση μπορούν να το κρίνουν. Πολλές φορές μπορεί να μην παίξεις καλά, αλλά βγάλαμε ένταση και δύναμη σε όλες τις μονομαχίες, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την δεύτερη θέση: «Μας αρέσει που είμαστε ψηλά. Πρέπει να προχωράμε βήμα βήμα.Δουλεύουμε πολύ και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Είναι δύσκολο να μας κερδίσει κάποια ομάδα».

Για την απουσία του κόσμου: «Οι οπαδοί μας σημαίνουν τα πάντα για εμάς. Σίγουρα τους θέλαμε εδώ σήμερα. Σαφώς αυτό που πετύχαμε, είναι αφιερωμένο σε αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ