Μήπως έγινε η Θεσσαλονίκη… Ροστόφ και οι αστυνομικοί, οπαδοί της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ;

Μήπως έγινε η Θεσσαλονίκη… Ροστόφ και οι αστυνομικοί, οπαδοί της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ;

Πώς να εξηγήσει κανείς μια ανακοίνωση συνδικαλιστών αστυνομικών που χρησιμοποιούν σύνθημα των φανατικών του ΠΑΟΚ και σπεύδουν να στηρίξουν τον διοικητή της υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης; Από εκεί δηλαδή που γινόταν live μετάδοση του Μάριου Σιαμπάνη ο οποίος πήγε να μιλήσει για την απόπειρα δωροδοκίας σε βάρος του;

«Εμείς μαζί για μια ζωή». Για τους μυημένους στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το κεντρικό σύνθημα των φανατικών της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ. Μια χαρά σύνθημα, εννοείται, ειδικά αν χρησιμοποιείται από τους οπαδούς στο γήπεδο.

Τι γίνεται, όμως, αν αυτό το σύνθημα αποτελεί και την ακροτελεύτια φράση ανακοίνωσης αστυνομικών; Αν δηλαδή ένα συνδικαλιστικό όργανο βγάζει μια ανακοίνωση και χρησιμοποιεί το οπαδικό αυτό σύνθημα;

Σύμπτωση, θα έλεγε κάποιος που δεν γνωρίζει τα τεκταινόμενα στη Θεσσαλονίκη. Ή μήπως στο… Ροστόφ, την πόλη της Ρωσίας που ξεκίνησε η… μεγαλειώδης πορεία του Ιβάν του τρομερού για να φτάσει να στήσει μια ολόκληρη εγκληματική οργάνωση, όπως πρόσφατα ανέδειξε το in.gr;

Για να εξηγούμαστε:

Μια ανακοίνωση των Συνοριακών Θεσσαλονίκης έρχεται να στηρίξει τους συναδέλφους της στην υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της συμπρωτεύουσας, και ειδικά τον διοικητή, Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο.

Γράφει, λοιπόν, αυτή η συνδικαλιστική οργάνωση αστυνομικών που πληρώνει ο ελληνικός λαός:

Η… οπαδική ανακοίνωση

Αηδία έχει προκαλέσει σε όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο η «αήθης» επίθεση από μεγάλη ΠΑΕ της χώρας έναντι της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους (ΥΑΑΒΑΧ) της Δ/σης Ασφαλείας Θεσ/νίκης κυρίως από κάποιους παράγοντές της.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει επιδείξει (όλοι οι συνάδελφοι μηδενός εξαιρουμένου) και ιδιαίτερα ο αξιολογότατος διοικητής της κ. Χρυσόπουλος Κων/νος εξαιρετικό έργο με πολύ σημαντικά αποτελέσματα εδώ και αρκετά χρόνια.

Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη καθώς και την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να εξετάσουν λεπτομερώς το συγκεκριμένο συμβάν.

Αξιότιμοι συνάδελφοι, σας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις! Επιπλέον, θέτουμε στη διάθεσή σας τη νομική μας υπηρεσία και ό,τι άλλο χρειαστείτε!

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !!

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας

ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Χασεκίδης είπαμε, πρόεδρος της οργάνωσης αυτής; Κάτι μας θυμίζει. Μα δεν είναι ένας Χασεκίδης που το καλοκαίρι έγινε… έφορος της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ και το πάντα αντικειμενικό SDNA και τα άλλα ΠΑΟΚικά μέσα ενημέρωσης μας το ανακοίνωσαν με καμάρι;

Ιδού στη φωτογραφία ο αστυνομικός – συνδικαλιστής, αλλά χωρίς στολή:

Πόσο αντικειμενικότητα να αντέξει αυτή η χώρα; Ο υπάλληλος του ΠΑΟΚ να βγάζει ανακοινώσεις και να μιλά αυτός για «αήθεις επιθέσεις». Τα ύστερα του κόσμου.

«Μαζί για μια ζωή», λοιπόν, οι συνοριακοί αστυνομικοί με τους συναδέλφους τους στην Υποδιεύθυνση Αστυνομικής Βίας. Αραγε μαζί στη… Θύρα 4; Μαζί για μια ζωή με τον Ιβάν Σαββίδη και το μαγαζί που έχει στήσει στη Θεσσαλονίκη;

Και ποιος είναι αυτός ο…αξιολογότατος κ. Χρυσόπουλος που με τόση ζέση υποστηρίζουν;

Μα…εντελώς τυχαία είναι ο επικεφαλής της υποδιεύθυνσης που διεξάγει την έρευνα για την καταγγελλόμενη απόπειρα δωροδοκίας παικτών του Αρη, πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Και είναι αυτός που παίρνει τις καταθέσεις των εμπλεκομένων. Πήρε και την κατάθεση του Μάριου Σιαμπάνη, τερματοφύλακα του Αρη,ο οποίος συναντήθηκε στον Εύοσμο με πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ ο οποίος και του έδινε σακούλες με «μαύρα» για να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα.

Η Live μετάδοση

Όπως θα θυμάστε, περασμένη Δευτέρα ήταν όταν έδινε κατάθεση… μυστική στη Θεσσαλονίκη και στον διοικητή κ. Χρυσόπουλο, αλλά από το στούντιο του Open TV, o K. Θωμαϊδης, γνωστός και ως «Σαγόνιας», έκανε live.

Την ώρα δηλαδή που έδινε κατάθεση ο Σιαμπάνης, η «Δίκη της Δευτέρας» μετέδιδε τι έλεγε ο…Σιαμπάνης. Και χωρίς δικηγόρους μέσα στην αίθουσα που έδινε κατάθεση, ποιος έκανε τη διαρροή;

Για την υπόθεση έχει επιληφθεί ο εισαγγελέας και διεξάγεται εσωτερική έρευνα, διότι δεν μπορεί να δίνεται μυστική κατάθεση και να την μαθαίνουν πρώτοι οι υπάλληλοι του Σαββίδη;

Εκτός κι αν κάποιοι νομίζουν ότι η Θεσσαλονίκη είναι… Ροστόφ και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Ακόμη και να βγάζει κουμπούρια στο γήπεδο.

Τέλος πάντων, ο Ολυμπιακός, ως όφειλε, ανέδειξε αυτή την εξευτελιστική για την ελληνική Δικαιοσύνη και την ελληνική αστυνομία στιγμή. Και κάποιοι, αντί να δουν τι γίνεται και αστυνομικοί «διαρρέουν» καταθέσεις σε υπόθεση δωροδοκίας με κατηγορούμενο τον ΠΑΟΚ, μιλούν για… εκφοβισμό.

Διότι, πριν από τους συνοριακούς, ανακοίνωση είχε εκδώσει και Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) η οποία κατηγόρησε τον Ολυμπιακό για στοχοποίηση.

Αντί δηλαδή οι αστυνομικοί να αναρωτηθούν ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη τους, ρίχνουν τη μπάλα στην… Τούμπα.

Η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και ειδικά ο κ. Χρυσόπουλος, οφείλουν να αποδείξουν ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ότι π.χ. να αποδείξουν πως δεν υπήρχε… κοριός που μετέδιδε σε ζωντανή μετάδοση την κατάθεση Σιαμπάνη.

Αλλά κι ότι οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης κινήθηκαν ταχύτατα και πήγαν να πάρουν το υλικό από τις κάμερες στον Εύοσμο, στην καφετέρια που το πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ, γνωστός και ως «Νώντας», έσπευσε να δωροδοκήσει τον παίκτη του Αρη.

Μπορεί στο Ροστόφ έτσι να γίνονται οι μπίζνες. Μπορεί ακόμη και αστυνομικοί εκεί στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ενωση, να ταυτίζονται με την ομάδα της πόλης.

Και μπορεί η Δικαιοσύνη να λειτουργεί α λα καρτ. Στην Ελλάδα, όμως, υπάρχουν και νόμοι και δικαστές, ευτυχώς, και δεν θα επιτρέψουν στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου να κάνει ό,τι θέλει.

Οσο για τους συνδικαλιστές αστυνομικούς; Με τις ανακοινώσεις τους προσβάλλουν όλους εκείνους τους συναδέλφους τους που δίνουν καθημερινά αγώνα και κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Τι άλλο μένει να δούμε; Μετά την καραντίνα, όταν θα επιτρέπεται είσοδος φιλάθλων, να πάνε αστυνομικοί στη Θύρα 4 και να φωνάζουν «εμείς μαζί μια ζωή»; Και ο…Καίσαρ Ιβάν να τους αποθεώνει;

Ακούει άραγε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Λευτέρης Οικονόμου; Δηλαδή οι πολιτικοί προϊστάμενοι των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, της υποδιεύθυνσης Αθλητικής βίας και του κ. Χρυσόπουλου ή των αστυνομικών – οπαδών;

Ακούει ο πρωθυπουργός και όλοι όσοι οφείλουν να σταματήσουν το… σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας του κ. Σαββίδη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ