Παναθηναϊκός : Η απάντηση του Ζαγαρίτη και το «Plan B»

Παναθηναϊκός : Η απάντηση του Ζαγαρίτη και το «Plan B»

O Πιερ Ντρεοσί θα καταθέσει την τελική πρόταση στον Βασίλη Ζαγαρίτη για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά προετοιμάζεται και για το «όχι».

Στις αρχές της εβδομάδας θα επικοινωνήσει ο Πιερ Ντρεοσί με τον ατζέντη του Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα κλείσει ραντεβού για να καταθέσει την πρόταση του για την ανανέωση του συμβολαίου, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η τελική.

Ο Ντρεοσί είπε αυτά που ήθελε στον Ζαγαρίτη στο τετ-α-τετ της Δευτέρας, τον συμβούλευσε να θέσει σε προτεραιότητα το αγωνιστικό και όχι το οικονομικό και θα προβεί στην κίνηση του. Ώστε κατόπιν να περιμένει την απάντηση του 19χρονου αριστερού μπακ σε εύλογο χρονικό διάστημα, ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα.

Πάντως, η διαφορά στη διαπραγμάτευση δεν είναι μικρή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η προσφορά του Παναθηναϊκού θα ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ ετησίως και θα περιλαμβάνει αρκετά μπόνους που θα αυξάνουν το ποσό. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει ζητήσει κοντά στις 150.000 ευρώ πάγιες αποδοχές.

Ασφαλώς, ο Ντρεοσί έχει υπόψη του όλες τις παραμέτρους. Ο Γάλλος αντιλαμβάνεται πως ίσως η υπόθεση του Ζαγαρίτη να πάρει αρνητική τροπή και προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Δηλαδή για την αντικατάσταση του ποδοσφαιριστή ακόμα και τον Ιανουάριο, έχοντας καταρτίσει λίστα με διαθέσιμους αριστερούς μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ