Κουβέντα για την επιδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ!

Κουβέντα για την επιδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ!

Αφού το γήπεδο των Ζωσιμάδων πολιορκήθηκε και καταλήφθηκε απο τους χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ με την διοίκηση του ΠΑΣ να είναι απούσα, αφού συνέβησαν όσα συνέβησαν στο… ιστορικό πλέον ματς της εξυγίανσης με τον ΠΑΟΚ η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων προχώρησε πριν λίγο σε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη απο τον κόσμο της χωρίς να λέει […]

Αφού το γήπεδο των Ζωσιμάδων πολιορκήθηκε και καταλήφθηκε απο τους χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ με την διοίκηση του ΠΑΣ να είναι απούσα, αφού συνέβησαν όσα συνέβησαν στο… ιστορικό πλέον ματς της εξυγίανσης με τον ΠΑΟΚ η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων προχώρησε πριν λίγο σε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη απο τον κόσμο της χωρίς να λέει κουβέντα για την “επιδρομή” των οπαδών του δικεφάλου! “Μερικά γεγονότα” είδε η διοίκηση του Χριστοβασίλη και “χάθηκε ο έλεγχος από την αστυνομία”. Κουβέντα για τον ΠΑΟΚ και την κατάληψη του γηπέδου αλλά και τα σοβαρότατα επεισόδια που συνέβησαν.

«Εκφράζουμε την λύπη μας για μερικά γεγονότα που έγιναν σήμερα. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας. Κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά χάθηκε ο έλεγχος και από την αστυνομία. Χρίζει έρευνας αυτό που έγινε» ήταν η λιτή ανακοίνωση του ΠΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ