Σάσα : «Ελπίζω το 2021 να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

Σάσα : «Ελπίζω το 2021 να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

Ο Λούκας Σάσα μίλησε για τη νίκη του Άρη στο Ηράκλειο με 3-0 και τόνισε ότι ελπίζει το 2021 ο Άρης να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.

Ο Λούκας Σάσα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εκτός έδρας επικράτηση του Άρη επί του ΟΦΗ με 3-0 και στάθηκε στην αμυντική λειτουργεία των «κιτρινόμαυρων».

Ακόμα ο παίκτης των κίτρινων χαρακτήρισε σημείο κλειδί το δεύτερο γκολ, ενώ τόνισε πως θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο το 2021.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, μας βόησε το γεγονός ότι προηγηθήκαμε με 0-2 μας έδωσε την αυτοπεποίθησή και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη με 0-3 κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο ΟΦΗ».

Για το που κρίθηκε η νίκη: «Το σημείο κλειδί ήταν το δεύτερο γκολ γιατί ήταν σε ένα σημείο που ΟΦΗ πίεζε και όταν σκοράραμε τους βάλαμε πολύ δύσκολα και στην πραγματικότητα μας έδωσε τη νίκη»

Για το μηδέν του Άρη: «Είναι σημαντικό για εμάς, πριν από κάθε ματς λέμε πάμε να μην δεχτούμε γκολ πίσω και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω γιατί είμαστε σίγουροι ότι μπροστά μπορούμε να σημειώσουμε γκολ ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για την άμυνα του Άρη: «Έχουμε μια πολύ σκληρή άμυνα η οποία ξεκινάει από τον επιθετικό, τρέχουμε πολύ, μαχόμαστε και πιέζουμε τον αντίπαλο».

Για το τέλος του 2020 και τη νέα χρονιά που έρχεται: «Ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και να έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Ελπίζω το 2021 να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό».

Για τα 12 χιλιόμετρα που έχει τρέξει στο παιχνίδι: «Αυτό είναι το μυστικό, τρέχουμε πολύ δεν τα παρατάμε και τα δίνουμε όλα. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ