Παμλίδης : «Η ισοπαλία το πιο δίκαιο αποτέλεσμα»

Παμλίδης : «Η ισοπαλία το πιο δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε ότι ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Παμλίδης σε δηλώσεις του μετά την ισόπαλη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά το 2-1 και παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Πετύχαμε ένα γκολ και προηγηθήκαμε στη συνέχεια δεχτήκαμε ένα γκολ από μια ποιοτική ομάδα που πάντα έχει τον τρόπο να σκοράρει. Το παιχνίδι κρίθηκε στην κόκκινη κάρτα, δεν ξέρω αν ήταν ή όχι»

Για την κόκκινη κάρτα και την αντίδραση του ΠΑΣ: «Δείξαμε αντίδραση και μείναμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Ένα δεκάλεπτο μετά την κόκκινη δεν τα πήγαμε καλά αλλά μετά ισορροπήσαμε και δίκαια ήρθε το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ο πρώτος γύρος πρέπει να μας αφήσει ικανοποιημένους. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω που χάσαμε λόγω εμπειρίας. Αλλά να μην είμαστε αχάριστοι. Τον Ιανουάριο έχουμε και μαζεμένα παιχνίδια πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για την ευχή του για το 2020: «Να μου επιτρέψετε να αφιερώσω το γκολ στην γιαγιά μου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την αποχαιρετήσω και αυτός ήταν ο τρόπος μου να την χαιρετήσω. Να περάσει όλο αυτό που ζούμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ