Άρης : Ανέβασε ρυθμούς ο Κάτσε

Άρης : Ανέβασε ρυθμούς ο Κάτσε

Ο μέσος των κιτρινόμαυρων έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος εκγύμνασης.

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας (είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο μηριαίο) του Έργκους Κάτσε. Ο μέσος του Άρη ανέβασε ρυθμούς και συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε προληπτικά ο Τζέγκο, εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η σημερινή προπόνηση, που ήταν η πρώτη μετά τα Χριστούγεννα, έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, ακολουθώντας πρόγραμμα επανένταξης (ενεργοποίηση και αερόβια προπόνηση με τρεξίματα και για τα δύο γκρουπ).

Ο Εργκυς Κάτσε (θλάση στον δικέφαλο μηριαίο) ανέβασε ρυθμό και συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης, ενώ ο Τζέιμς Τζέγκο, που έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο, «σουβενίρ» από το παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η., ακολούθησε -προληπτικά- ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ