Σεμέδο : «Ξεχώρισα το γκολ του Φορτούνη, ο Ομάρ είναι αδερφός μας» (vid)

Σεμέδο : «Ξεχώρισα το γκολ του Φορτούνη, ο Ομάρ είναι αδερφός μας» (vid)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα ενώ αναφέρθηκε και στον Ομάρ Ελαμπντελανουί που περνάει δύσκολα λόγω του ατυχήματος που είχε την Πρωτοχρονιά.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την επιστροφή του στα γκολ, τους Βαλμπουενά και Φορτούνη, αλλά και τον Ομάρ στέλνοντας το μήνυμά του στον πρώην συμπαίκτη του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ του: «Είναι πολύ όμορφο να σκοράρει κάποιος. Η θέση μου δεν είναι αυτή όμως είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε, σκοράραμε ωραία γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα».

Για την ομάδα και τα μεγάλα σκορ της: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες όπως τους Βαλμπουενά και Φορτούνη και βγαίνουν όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Δουλεύουμε, έχουμε ποιότητα και το αξίζουμε».

Για τον Μπα: «Πάντα είναι σε φόρμα ο Μπα. Δουλεύει πολύ καλά. Κάποια στιγμή δεν σου βγαίνουν πράγματα. Είναι σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ. Που πηγαίνει καλά η άμυνά μας. Εγώ, ο Αβραάμ, ο Μπα και Σισέ είμαστε παρόντες».

Για το ποιο γκολ ξεχώρισε σήμερα: «Το γκολ του Φορτούνη το ξεχώρισα. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλό επίπεδο».

Για τον Ομάρ: «Ο Ομάρ είναι αδερφός μας. Μέλος της οικογένειάς μας. Του στέλνουμε ευχές να έχει δύναμη. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει».

Για τη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε παιχνίδι δύσκολο με τον Παναιτωλικό. Να επικεντρωθούμε εκεί και μετά θα δούμε για τη Τούμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ