Κάναντι : «Μεγάλη νίκη, περήφανος για όλους» (vid)

Κάναντι : «Μεγάλη νίκη, περήφανος για όλους» (vid)

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στον Ουάρντα.

Πανευτυχής ήταν στις δηλώσεις του στη NOVA ο Νταμίρ Κάνατι μετά τη σπουδαία νίκη-ανατροπή του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός τεχνικός έκανε λόγο για μεγάλη νίκη και δήλωσε περήφανος για όλη την ομάδα.

Όσα είπε:

«Και με το Βόλο η ομάδα είχε καλή απόδοση και δικαιούταν την ισοπαλία. Σήμερα είχαμε θέληση για νίκη, καλή συμπεριφορά στο γήπεδο, πειθαρχία και αυτή είναι μια μεγάλη νίκη».

Για το αν το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του είναι το καλύτερο που έχει κάνει ο Ατρόμητος φέτος:

«Πιστεύω πως έχουμε κάνει κι άλλα καλά παιχνίδια. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δουλεύουμε για να πετυχαίνουμε γκολ σαν το τρίτο, να δημιουργούμε χώρο, να τρέχουμε στους χώρους και να σπάμε τις γραμμές του αντιπάλου. Η νίκη αυτή μας δίνει πίστη στις δυνατότητες μας και είμαι πολύ περήφανος για όλους».

Για τη σημασία της νίκης αυτής στο κυνήγι της εξάδας:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με ενδιαφέρει να βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά της προπόνησης. Σαφώς είναι στόχος η έκτη θέση, αλλά θέλω να βλέπω στο παιχνίδι ό,τι δουλεύουμε στη προπόνηση».

Για τον Ουάρντα, τον οποίο ο ίδιος βοήθησε πολύ να βελτιωθεί, για το γκολ του και όσα είπαν οι δυο τους:

«Είμαι χαρούμενος για τη βελτίωση που έχει. Ήθελα να τον φέρω στην ομάδα το καλοκαίρι αλλά για κάποιους λόγους δεν ήρθε. Είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αλλά τον ξέρουμε όλοι, ο Ουάρντα είναι Ουάρντα. Πρέπει να καταλάβει ότι τα συναισθήματα μένουν έξω από το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ