Παναθηναϊκός : «Ο Ντρεοσί κλείνει Μεντόζα για τον Ιούνιο»

Παναθηναϊκός : «Ο Ντρεοσί κλείνει Μεντόζα για τον Ιούνιο»

Σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα, η πρώτη μεταγραφή του γενικού διευθυντή του Παναθηναϊκού μπορεί να έχει πιο μακρινό ορίζοντα.

Η πρώτη μεταγραφή του Πιέρ Ντρεοσί στον Παναθηναϊκό ίσως να έχει μακρινό ορίζοντα και να μην είναι άμεση… Διότι σύμφωνα με γαλλικό site, o γενικός διευθυντής της ΠΑΕ προσπαθεί να κλείσει τον Στίβεν Μεντόζα της Αμιέν για τον Ιούνιο!

Ο Στίβεν Μεντόζα, ο 28χρονος Κολομβιανός εξτρέμ της Αμιέν είναι μία από τις επιλογές του Ντρεοσί για τα άκρα της επίθεσης. Αλλά, όχι για τον Ιανουάριο, αφού πρέπει να αποζημιωθεί και η ομάδα του και το κόστος αυξάνεται σημαντικά.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα «le11amienois.gr» δίνει μία άλλη διάσταση στο ενδιαφέρον του γενικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντρεοσί θέλει να αποσπάσει από τώρα την υπογραφή του Μεντόζα για το καλοκαίρι.

Ο Ντρεοσί θεωρεί ότι ο Κολομβιανός επιθετικός έχει προσόντα και θα δυναμώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Όμως, τον θεωρεί μία εξαιρετική επένδυση για τη νέα σεζόν και με μικρό κόστος, αφού τον Ιούνιο μένει ελεύθερος και θα συμφωνήσει μαζί του χωρίς αντίτιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ