Μάχη με φόντο την Ευρώπη στο Περιστέρι – Να επιστρέψουν στις νίκες στη Ριζούπολη

Μάχη με φόντο την Ευρώπη στο Περιστέρι – Να επιστρέψουν στις νίκες στη Ριζούπολη

Δύο παιχνίδια στις 17:15 έχει το σημερινό πρόγραμμα της Super League, με τον Απόλλων Σμύρνης να υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο που προέρχεται από τη θριαμβευτική νίκη με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στο Περιστέρι τον ΟΦΗ.

Στις 17:15 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αποτέλεσμα αυτό, έχοντας ωστόσο εκτός υπηρεσιών τον Γιαννιώτη ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ο ΟΦΗ από την άλλη προέρχεται επίσης από νίκη απέναντι στη Λαμία και στοχεύει με τη σειρά του επίσης σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρουν πιο κοντά στις θέσεις των πλέι οφ. Εκτός για την ομάδα του Γιώργου Σίμου θα είναι οι τραυματίες Γιάννου, Μαρινάκη, Γιαννούλη, Σόουζα, Ντε Γκούζμαν, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ, ενώ αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Νέιρα.

Στο άλλο ματς της ώρας ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να αφήσουν και οι δύο ομάδες πίσω τις ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιάννη Παράσχου θέλει να πάρει τη δεύτερη φετινή της εντός έδρας νίκη, έχοντας ως μοναδική απουσία τον Νίκο Ιωαννίδη που χθες πήρε εξιτήριο και αναμένεται να επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρας θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή παράδοση που έχει απέναντι στον Απόλλων, με τον Μίλαν Ράσταβατς τον νεοαποκτηθέντα Κάλισιρ. Εκτός θα είναι οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Γκόμεζ, Ιγκλέσιας και Μπόρχα Φερνάντεθ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή (10/1)

19:30 Παναθηναϊκός – Λάρισα ( Novasports 1)

15:00 ΠΑΟΚ – Βόλος ( Novasports 1)

17:15 Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 3)

17:15 Ατρόμητος – ΟΦΗ (Novasports 2)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ