Αυτά ισχύουν για ΑΕΚ και Παπασταθόπουλο

Αυτά ισχύουν για ΑΕΚ και Παπασταθόπουλο

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει επικοινωνήσει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά...

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου εμφανίστηκε στο «κιτρινόμαυρο» προσκήνιο, με την ΑΕΚ να αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό με ηγετικές ικανότητες για την ομάδα που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά».

Πράγματι, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, Παναγιώτης Κονέ έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Έλληνα στόπερ, που βρίσκεται και με τα δύο… πόδια εκτός Άρσεναλ. Άλλωστε, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ωστόσο, η επικοινωνία των δυο πλευρών δεν περιλάμβανε και συγκεκριμένη επίσημη πρόταση από την κιτρινόμαυρη μεριά. Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση στις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, ξεκαθαρίζοντας πως μεταξύ της Ένωσης και του 32χρονου κεντρικού αμυντικού δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για συμβόλαια και ο Δικέφαλος δεν περιμένει κάποια απάντηση απ’ τον παίκτη.

Ο Sokratis φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα την περίοδο 2005-2008 και με τις εμφανίσεις του, πήρε το… εισιτήριο για την Τζένοα και τα γήπεδα της Ιταλίας. Η ομάδα της Γένοβας φαίνεται πως ασκεί στενό… μαρκάρισμα στον Παπασταθόπουλο, προκειμένου να τον προσθέσει και πάλι στο δυναμικό της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ