Ιωάννου : «Ήρθα στον Άρη γιατί διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο»

Ιωάννου : «Ήρθα στον Άρη γιατί διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο»

Ο Κύπριος αμυντικός αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει τη καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Νίκος Ιωάννου αποτελεί τη πρώτη κίνηση του Άρη για τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Κύπριος αμυντικός με δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει τη καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Μια μεγάλη ομάδα, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αυτό με έκανε να είμαι εδώ».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι στόχοι της ομάδας είναι πρώτοι. Εγώ θέλω να παίζω κάθε εβδομάδα και βλέπουμε…».

Για το αν έχει εικόνα από την ομάδα του Άρη: «Είδα τα παιχνίδια με τον Βόλο και τη Λαμία. Είναι μια εξαιρετική ομάδα ο Άρης, μαζί με τον Ολυμπιακό παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχω καλές εντυπώσεις και χαίρομαι που είμαι εδώ. Θα βοηθήσω και εγώ να πάμε πιο ψηλά».

Για το κατά πόσο είναι έτοιμος: «Είμαι έτοιμος, δεν έχω τραυματισμούς, έρχομαι από συνεχόμενες προπονήσεις και είμαι πανέτοιμος να παίξω άμεσα».

Για το αν γνωρίζει κάποιον από τους νέους του συμπαίκτες: «Ξέρω τον Μπερτόλιο. Ήμασταν συμπαίκτες στον ΑΠΟΕΛ. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ένα καλό παιδί που θα με βοηθήσει να μπω πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Άρη: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη. Μου έδειξαν αγάπη από την πρώτη ημέρα. Τους υπόσχομαι πως θα δίνω τον καλύτερo μου εαυτό γι’ αυτή την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ