Διαψεύδει για Ριμπέιρο η ΑΕΚ – Τι ισχύει με τον δεξιό μπακ

Διαψεύδει για Ριμπέιρο η ΑΕΚ – Τι ισχύει με τον δεξιό μπακ

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ριμπέιρο και πως δεν ψάχνει για τερματοφύλακα, ενώ όσον αφορά τον δεξιό μπακ τα πράγματα είναι συγκεκριμένα.

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε την θέση της αναφορικά με τα σενάρια περί απόκτηση του Ρενάν Ριμπέιρο που γράφονται τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Τα τρία μεγάλα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, «A’Bola», «O’Jogo» και «Record» είχαν γράψει νωρίτερα πως ο 31χρονος τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ ενδιαφέρει την ΑΕΚ και η Ενωση κινείται για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της ξεκαθάρισε την θέση της αναφέροντας πως δεν αναζητά τερματοφύλακα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Ριμπέιρο, αλλά και για κανέναν τερματοφύλακα γιατί πολύ απλά δεν κοιτάμε για τερματοφύλακα», ήταν η θέση της ΑΕΚ στο θέμα που άνοιξε τις τελευταίες ώρες.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το θέμα του δεξιού μπακ όσα έχουν γραφτεί σχετικά με την ΑΕΚ και πάλι η Ένωση ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Οι περιπτώσεις των Κένι Λαλά, Χίντε τερ Αβεστ, αλλά και Ινίγκο Λέκουε έχουν απασχολήσει την Ένωση, αλλά μόνο σε φιλολογικό επίπεδο για αυτό και η Ένωση χαμηλώνει τους τόνους. Για τον Λάλα από την ΑΕΚ τονίζουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολη και ότι στην Ενωση θεωρούν πως δύσκολα μπορεί να προχωρήσει αφού τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ υψηλά για την εποχή αλλά και για την ομάδα.

Από την άλλη, όσον αφορά στον Ολλανδό και τον Ισπανό, εξετάστηκαν οι περιπτώσεις τους, αλλά αμφότεροι έχουν απορριφθεί από την ΑΕΚ. Και αυτό διότι θέλουν κάτι πιο έτοιμο και… άμεσο για να ενισχύσει την ομάδα και να κάνει τη διαφορά. Επίσης για το θέμα του δεξιού μπακ υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που αυτή τη στιγμή εξετάζονται και αποτελούν προτεραιότητα της ΑΕΚ για τη θέση, ενώ τα ονόματα που κοιτάζει η Ένωση δεν έχουν γραφτεί όπως αναφέρουν από τους κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ