Γκαρσία : «Δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό»

Γκαρσία : «Δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του ευθύνεται που απέχει τόσους βαθμούς από τον πρωτοπόρο.

Απαντήσεις έδωσε ο ΠΑΟΚ με την απόδοση του, σύμφωνα με τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός προπονητής υποστήριξε ότι δεν υπάρχει διαφορά επιπέδου με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA:

Για το ποιο συναίσθημα είναι το πιο έντονο μέσα του μετά τη λήξη:

«Πάντα όταν δεν κερδίζεις θέλεις το κάτι παραπάνω, γιατί νομίζω ότι πάλι κάποιες μικρολεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Ωστόσο, είμαι ευχαριστημένος απ’ όλα τα παλικάρια, έχουν βελτιωθεί αρκετά. Εμείς οι ίδιοι φταίμε που υπάρχει η παρούσα βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό, γιατί σήμερα δείξαμε ότι οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Για τη στρατηγική του στον σημερινό αγώνα:

«Σκεφτόμασταν ότι στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε κάνει ατομικά λάθη. Νομίζω ότι στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα βελτιώθηκε αρκετά σε αυτό και κατάφερε να κερδίσει. Βελτιωθήκαμε επίσης πάρα πολύ στο πνευματικό κομμάτι, στη νοοτροπία μας δηλαδή, που νομίζω το δείξαμε και αυτό πολύ καλά σήμερα. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν παίχτηκε και το καλύτερο ποδόσφαιρο, ειχαμε και τον άνεμο εναντίον μας.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ανήκει καθολικά στην ομάδα μου. Ο αντίπαλος δεν πάτησε στην περιοχή μας, μόνο με ένα κόρνερ, απ’ όπου προήλθε και το γκολ. Στη φάση αυτή η συμπεριφορά μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Αλλά η εικόνα μας ήταν αυτή που θέλουμε να έχουμε πάντα, αναφορικά με τη νοοτροπία. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δε μας δίνει αυτό που θέλουμε, αλλά αν η ομάδα συνεχίσει να δουλεύει στον ίδιο δρόμο, θα το βρούμε και αυτό».

Για το γεγονός ότι η ομάδα επικράτησε στις εναέριες μονομαχίες, αλλά εν τέλει έχασε τη νίκη από αδράνεια σε μια τέτοια:

«Αυτό που μας λυπεί είναι ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Αλλά σίγουρα μας δίνει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση το ότι δείξαμε πως έχουμε ισάξιες ομάδες. Δεν είναι δηλαδή αυτοί πρώτοι επειδή το αξίζουν, αλλά επειδή εμείς διαπράξαμε λάθη σε πολλά παιχνίδια και αυτό μας κόστισε βαθμολογικά».

Για το αν η σημερινή εμφάνιση μπορεί να αποτελέσει βάση για να χτίσει ο ΠΑΟΚ τη νοοτροπία που θέλει ο Γκαρσία:

«Ναι, σίγουρα, σίγουρα, η εμφάνιση μας ικανοποιεί πάρα πολύ και ξέρουμε ότι με τις καλές εμφανίσεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ