Λάτσι : «Ο Χιμένεθ μιλάει μαζί μου και θέλει να με κάνει να βελτιωθώ»

Λάτσι : «Ο Χιμένεθ μιλάει μαζί μου και θέλει να με κάνει να βελτιωθώ»

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε για την επαφή του με τον Μανόλο Χιμένεθ αλλά και τη δυσκολία να συνδυάσει σχολείο με ποδόσφαιρο.

Στη NOVA μίλησε ο Ζίγκα Λάτσι με αφορμή το παιχνίδι με τον Άρη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ και όσα έχει φέρει αυτή αλλά και τη δυσκολία του να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με το σχολείο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη βελτίωση της άμυνας της ΑΕΚ: «Είναι πολύ θετικό όταν η ομάδα δεν δέχεται γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια το έχουμε καταφέρει. Αποκτά αυτοπεποίθηση όχι μόνο ο αμυντικός, που είναι η δουλειά του, αλλά το σύνολο, γιατί βλέπει ότι αποδίδει η αμυντική λειτουργία και η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις»

Για την αλλαγή που έχει φέρει ο Μανόλο Χιμένεθ: «Έχει επιδράσει θετικά στην ομάδα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος προπόνησης του νέου προπονητή, μιλάει με όλους τους παίκτες συνέχεια. Μιλάει μαζί μου και θέλει να με κάνει να βελτιωθώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το ότι σηκώθηκε για ζέσταμα στο ματς με τη Λαμία, αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε: «Ένιωσα όμορφα όταν μου είπε ο Χιμένεθ να σηκωθώ για ζέσταμα. Είμαι χαρούμενος όταν είμαι στον πάγκο. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελα να παίζω, αλλά είμαι χαρούμενος ακόμα και όταν είμαι εκτός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Δουλεύω καθημερινά, για να μπορέσω να πάρω χρόνο συμμετοχής. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μεγάλη χαρά. Δυστυχώς δεν επιλέχθηκα για να παίξω αλλά θα περιμένω την επόμενη φορά».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Με μια νίκη έχουμε πολλές πιθανότητες να ανεβούμε στη βαθμολογία. Έχουμε ένα “πρέπει” σε αυτό το παιχνίδι, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι συνεχίζει να πηγαίνει σχολείο: «Ξυπνάω νωρίς για να πάω στο σχολείο, φεύγω για να έρθω στην προπόνηση και το απόγευμα έχω τα καθήκοντά μου ως μαθητής. Είναι η τελευταία μου χρονιά στο σχολείο. Θέλω να έχω ένα plan b αν κάτι δεν πάει καλά με το ποδόσφαιρο, για παράδειγμα κάποιος τραυματισμός. Θέλω να είμαι καλός μαθητής και καλός ποδοσφαιριστής».

Για το πόσο εύκολο είναι να συνδυάσει σχολείο και ποδόσφαιρο: «Δεν είναι εύκολο, γιατί δεν μου αρέσει πολύ το διάβασμα. Έχω πείσει τον εαυτό μου ότι πρέπει να τελειώσω αυτή τη χρονιά, οπότε προσπαθώ να τα συνδυάσω».

Για το τι θα ήθελε να είναι αν δεν ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής: «Δεν ξέρω. Δεν το έχω σκεφτεί. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο για όλη μου τη ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ