«Στα ραντάρ της Αταλάντα ο Λάτσι»

«Στα ραντάρ της Αταλάντα ο Λάτσι»

Ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ φαίνεται πως αρέσει στην ιταλική ομάδα.

Ο Ζίγκα Λάτσι αντικατέστησε τον Νεντελτσιάρου στο χθεσινό ματς κόντρα στον Άρη, με τον νεαρό στόπερ της ΑΕΚ να πέφτει κατευθείαν στα… βαθιά.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός δικαίωσε τον Μανόλο Χιμένεθ, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, στην πρώτη του συμμετοχή μετά από σχεδόν 11 μήνες.

Η εμφάνιση του Λάτσι στη χθεσινή αναμέτρηση του Βικελίδης φαίνεται πως κίνησε το ενδιαφέρον της Αταλάντα. Συγκεκριμένα το tuttomercatoweb, αναφέρει πως ο στόπερ της ΑΕΚ βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι.

«Η Αταλάντα βλέπει τον Λάτσι από την ΑΕΚ. Μία ιδέα για την άμυνα του μέλλοντος. Στην Αταλάντα έχουν στραφεί στον Λάτσι, ο οποίος γεννήθηκε το 2002 και ανήκει στην ΑΕΚ. Η Αταλάντα σκέφτεται τον Λάτσι και ίσως γίνει κάτι τις επόμενες ημέρες», αναφέρουν στην γειτονική χώρα για τον Ζίγκα Λάτσι.

Ο 18χρονος στόπερ αποτελεί ένα στοίχημα για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με την Ένωση να πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του. Στο ματς με τον Άρη, ο Σλοβένος έδειξε τις ικανότητές του και μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης και αν το ενδιαφέρον των Ιταλών για τον νεαρό αμυντικό είναι υπαρκτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ