ΑΕΚ : Ο Κονέ περιμένει απαντήσεις από Λιβάγια και Ολιβέιρα

ΑΕΚ : Ο Κονέ περιμένει απαντήσεις από Λιβάγια και Ολιβέιρα

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης δεν διαπίστωσε σύγκλιση στο οικονομικό με τους δύο επιθετικούς.

Τις απαντήσεις του Μάρκο Λιβάγια και του Νέλσον Ολιβέιρα περιμένει στη διάρκεια της εβδομάδας ο Παναγιώτης Κονέ. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε πάρει ένα περιθώριο 20 ημερών από τη διοίκηση για να διερευνήσει τις προθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών για το μέλλον.

Πράγματα, ο Κονέ συνομίλησε με τους παίκτες και τους μάνατζερ του, όμως δεν διαπίστωσε σύγκλιση στο οικονομικό. Αμφότεροι ο Λιβάγια και ο Ολιβέιρα αξιώνουν περισσότερα από 1 εκατομμύριο ετησίως για να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, που λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Χρήματα που η ΠΑΕ δεν προτίθεται να πληρώσει σε συνθήκες πανδημίας, ενώ ούτε και οι επιδόσεις των δύο παικτών δικαιολογούν τέτοιες αποδοχές. Συνεπώς, εάν δεν αλλάξει κάτι, το «διαζύγιο» μοιάζει το επικρατέστερο ενδεχόμενο στην παρούσα φάση.

Το ερωτηματικό είναι εάν η ΑΕΚ θα ζητήσει από τον Λιβάγια και τον Ολιβέιρα να φέρουν άμεσα μία πρόταση για να αποχωρήσουν και να εξοικονομήσει την υπόλοιπη αμοιβή τους. Πάντως, αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί ήδη να προσαρμοστεί στην επόμενη μέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ