Ο Ατζούν του Survivor θέλει τον Εμμανουηλίδη!

Ο Ατζούν του Survivor θέλει τον Εμμανουηλίδη!

Ο παραγωγός του γνωστού ριάλιτι δήλωσε ότι θα αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό του Παναθηναϊκού! Αλλά δεν σκοπεύει να τον στείλει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά στην Ολλανδία!

Το όνομα Ατζούν Ιντζαλί αυτόματα συνδέεται με το Survivor. Στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες της υφηλίου. Συνεπώς, εάν ακούγαμε ότι ο Ατζούν ενδιαφέρεται για κάποιον, θα σκεφτόμασταν ότι θέλει να στον στείλει στον Άγιο Δομίνικο, όπου γυρίζεται το παιχνίδι!

Αλλά ο Αντζούν Ιντζαλί εκτός από την ενασχόληση με την παραγωγή τηλεοπτικών ριάλιτι, είναι ο ιδιοκτήτης της ολλανδικής Φορτούνα Σιταρντ. Και η δήλωση του ότι θα αποκτήσει τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, αφορά την ποδοσφαιρική δραστηριότητα του και όχι την τηλεοπτική!

Σε δηλώσεις του στον TV100, στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό που του ανήκει, ο Ατζούν μίλησε για τα σχέδια του για τη Φορτούνα.

«Θα φέρουμε στη Φορτούνα Σιτάρντ ένα ταλέντο από τον Παναθηναϊκό. Συνολικά θα κάνουμε 2 μεταγραφές» εξήγησε ο Ατζούν.

Δεν τον ονόμασε, αλλά η Φορτούνα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Προ ημερών, η ΠΑΕ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ολλανδικής ομάδας, επειδή θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της τον νεαρό επιθετικό.

Είναι άγνωστο εάν ο Ατζούν έχει κατά νου μία νεότερη εξέλιξη ή απλώς τα νέα καθυστέρησαν να φτάσουν από την Ολλανδία στην Τουρκία, όπου διαμένει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ