Δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο για τον ΠΑΟΚ

Δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο για τον ΠΑΟΚ

Ψάχνει αντίδραση η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών αναζητά στο Γεντί Κουλέ ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία φιλοξενείται σήμερα (17:15, Novasports 2 HD) από τον ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην κορυφή, με το 1-1 να τους αφήνει στην 4η θέση πίσω από ΑΕΚ και Άρη.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει καλά πως δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών, καθώς έχει ήδη στραβοπατήσει σε Λάρισα και Περιστέρι.

Όσον αφορά τους Κρητικούς, η ομάδα του Γιώργου Σίμου προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο, που την έχει φέρει στην 8η θέση με 19 βαθμούς.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο κινούνται στον… ρυθμό του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον Έλληνα μπακ να αποτελεί παρελθόν, καθώς βρίσκεται ήδη στο Νησί για να υπογράψει στη Νόριτς. Ο Πάμπλο Γκαρσία υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Αουγκούστο για το σημερινό παιχνίδι, ενώ εκτός έμειναν οι Τσόλακ, Μπίσεσβαρ και Εσίτι, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και θα αποχωρήσουν από την Τούμπα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας».

Αντίθετα, οι Κρητικοί θα παραταχθούν με αρκετά προβλήματα, καθώς ο Γιώργος Σίμος δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες 9 παικτών! Γιάννου, Ντε Γκουζμάν, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ναμπί, Σακόρ, Φελίπε, Νοικοκυράκης και Μίγγος έχουν τεθεί νοκ άουτ για το ματς με τους «ασπρόμαυρους».

Η 21μελής αποστολή αποτελείται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Κοροβέση και Σουρνάκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ