Γεωργίου: «Κλαρίνο στον Μελισσανίδη ο Κάκος»

Γεωργίου: «Κλαρίνο στον Μελισσανίδη ο Κάκος»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου καυτηρίασε τη στάση του Τάσου Κάκου.

Από την ένταση ανάμεσα στον Τάσο Κάκο και τον Βασίλη Βέργη σημαδεύτηκε η αθλητική εκπομπή του OPEN το βράδυ της Δευτέρας. Ο Τάσος Κάκος δεν δέχτηκε κριτική στις απόψεις του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι γνώμες των άλλων είναι υποδεέστερες από τις δικές του αναφορικά με τις υποδείξεις των διαιτητών.

Βέβαια, ο εύθικτος Τάσος Κάκος, δεν έχει δείξει ανάλογη ευθιξία σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν. Όταν άλλοι του επιτέθηκαν σφοδρά, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και με κατηγορίες. Τότε, ο Τάσος Κάκος απλώς ψέλλιζε αλλά δεν είχε το θάρρος να απαντήσει σε ανάλογο ύφος.

Όπως είχε συμβεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ένα βράδυ πριν τα Χριστούγεννα του 2019, όταν στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, στην εκπομπή «Δίκη» ο Κάκος είχε σχολιάσει τις φάσεις στο Λαμία – ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολουθούσε την εκπομπή και παρενέβη με οργισμένο τηλεφώνημα, εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση στον Κάκο. Ο οποίος απλώς τη δέχτηκε αδιαμαρτύρητα…

Μία διαφορά στη αντίδραση που την έθιξε εύστοχα ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm. «Κλαρίνο στον Μελισσανίδη ο Κάκος» παρατήρησε ο Γεωργίου για τον πρώην διαιτητή και τον εξέθεσε για την επιλεκτική αντίδραση του. Γιατί στον Τίγρη ο Κάκος ήταν… σούζα, όπως σχολίασε ο Γεωργίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ